Cap de practica coafor – o modalitate de perfectionare in hairstyle

cap de practica coaforFiecare descopera in timp inclinatia spre o anumita meserie, iar unele meserii necesita cu adevarat talent, pe langa studii , vointa si alte metode de aprofundare si perfectionare. Acesta este si cazul persoanelor care vor sa devina  hair-stylisti, o slujba ce implica ambitie, creativitate, dar si multa practica. Cat mai multe ore de practica este cheia succesului, in acest fel dezvoltandu-ti toate abilitatile de care are nevoie un hair-stylist pentru a putea sa execute cerintele clientilor inca de la inceputul carierei.

Cel mai bun mod de a exersa este un cap de practica coafor, accesoriu foarte des intalnit in saloanele de coafor si frizerie sau in scolile de hair-styling. De unde le puteti achizitiona? Cosmetics-Online va pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru ingrijirea corporala, cosmetice, make-up, manichiura , dar si produse de frizerie si coafor.

Cap de practica coafor – cum sa devii profesionist

Ca in orice meserie, exista cateva secrete care te vor ajuta sa-ti croiesti mai usor drumul in viata si sa-ti implinesti visul legat de  cariera. Dupa cum spuneam mai devreme, perfectionarea cere timp si exercitiu, iar acest cap de practica coafor este o solutie avantajoasa. Cu ajutorul acestuia poti exersa fara a fi constrans de gandul ca poti distruge parul unui client si astfel poti deprinde cu usurinta noi tehnici. Mai exact, acest cap de practica coafor pe care vi-l punem la dispozitie este de doua tipuri: cel cu par sintetic integral si cel cu par natural in proportie de 20 – 50 % , restul fiind tot fibra sintetica. Puteti alege dintre par blond, saten,  brunet etc, cu lungimi ce variaza in jurul valorii de 50 cm, iar circumferinta capului este diferita, in functie de model.

Deoarece parul este artificial aproape in totalitate, nu se recomanda folosirea placii sau a ondulatorului la temperaturi mari. Acest accesoriu este destinat in mare parte exersarii unor stiluri de coafura si tunsori pentru o dexteritate mai buna intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, va informam ca impletitul parului poate fi greu de executat, parul sintetic nefiind atat de flexibil. Fiecare produs va fi livrat impreuna cu un stativ, ce va fixa capul de practica coafor de masa de lucru.

Desigur, pentru a reusi in acest domeniu este nevoie de mult mai mult decat munca. Imaginatia este obligatorie caci trebuie sa ai o viziune proprie in ceea ce priveste combinatiile de culori, forme etc. Totodata a fi hair-stylist necesita atentie la detalii de fizionomie, de exemplu sa recomanzi tunsoarea potrivita in functie de forma fetei, a ochilor etc.  Si  o alta caracteristica importanta este pasiunea pentru frumos si nou, ceea ce presupune cunoasterea noilor tendinte in mod constant.

Cap de practica coafor de la profesionistii Cosmetics-Online

Prin urmare, niciodata nu putem sari peste acele cateva trepte care ne despart de ceea ce vrem sa facem in viata. Talentul si exercitiul pot face pe oricine un hair-stylist de exceptie, iar atunci cand exista pasiune nimic nu este prea greu. Va recomandam diverse tipuri de cap de practica coafor pentru ca rezultatele obtinute sa fie vizibil imbunatatite cu fiecare zi de practica. Magazinul nostru Cosmetics-Online va asteapta cu cele mai bune oferte!