Cami Comexim iti protejeaza viitorul

Cami Comexim iti protejeaza viitorulAi adunat o cantitate mai mare de deseuri ce sunt reciclabile si nu stii la ajutorul carei firme sa apelezi? Firma Cami Comexim din Bucuresti te poate ajuta sa scapi de deseurile reciclabile si iti asigura si transportul pentru greutati ce depasesc 500 kg, transportul efectuandu-se in conditii de siguranta absoluta.

Ce sunt deseurile?

Deseurile sunt o parte dintr-o materie prima sau dintr-un material, ce raman in urma unui proces tehnologic prin care se realizeaza un anumit produs sau semifabricat. Deseul se mai poate utiliza in cursul aceluiasi proces tehnologic. Reziduul este materia ramasa in urma unei operatiuni de prelucrare a unui material. Aceste doua materii imbraca atat aspecte privitoare la materialele reciclabile rezultate in urma proceselor tehnologice din industrie si agricultura, cat si a materiilor rezultate in urma activitatilor casnice.

Sursele materialelor reciclabile

Reciclarea deseurilor este o problema de maxima importanta pentru curatenia generala a mediului inconjurator, amploarea fenomenului conditionand in mare parte dezvoltarea economica.

Explozia industriala din secolul XX a dus la cresterea productiei din industrie, agricultura, la cresterea, dezvoltarea si diversificarea consumului de bunuri materiale si de alimente, acest lucru determinand cresterea proportionala a cantitatii de deseuri.

Cresterea fara precedent a deseurilor a impus gasirea de noi solutii pentru reintroducerea lor in circuitul productiv. Pentru reziduurile sau produsele de natura industriala ajunse intr-un stadiu de nefolosinta a fost mai usor sa se gaseasca solutii tehnologice de reciclare, cum ar fi: reciclarea hartiei, a sticlei, fierului vechi, bateriilor, anvelopelor uzate sau autoturismelor.

Valorificarea maxima a deseurilor se produce atunci cand fiecare componenta dintr-un anumit deseu se reintroduce in circuitul pentru care a fost realizat. Astfel este mult mai economic de reintrodus deseurile de bumbac sau cartoanele in circuitul fabricarii de hartie decat sa fie distruse prin ardere.

Sursele de provenienta ale deseurilor

Deseuri provenite din sectorul gospodaresc si public:

– Deseuri alimentare formate din resturi de la bucatarii, alimente deteriorate si altele similare;
– Deseuri combustibile: hartie, cartoane, lemne, frunze, textile, piele, cauciuc, plastice;
– Deseuri necomestibile: metale, sticla, ceramica, piatra, caramida, zgura, cenusa;
– Deseuri de la demolari si santiere de constructii: moloz, beton spart, metal, resturi provenite de la lemnul de constructie si alte materiale;
– Deseuri voluminoase: obiecte uzate de uz gospodaresc, obiecte electrocasnice.

Deseurile din sectorul industrial sunt cele provenite din metalurgie: fier vechi, otel, oteluri aliate si nealiate, deseuri din fonta, deseuri din metale si aliaje neferoase.

Firma Cami Comexim din Bucuresti a fost infiintata in anul 2007 si iti ofera un serviciu eficient de management integrat al deseurilor. Aceasta firma poate asigura o capacitate logistica pentru fiecare client,  de 500 tone/ luna.

Firma Cami Comexim preia urmatoarele sortimente de deseuri:

– Deseuri nepericuloase cum ar fi: hartie, carton, mase plastice, metal, lemn, sticla;Cami Comexim iti protejeaza viitorul1
– Deseuri toxice si periculoase;
– Deseuri provenite de la echipamente electrice si electronice;
– Neutralizarea subproduselor de origine animala de categoria a treia;
– Deseuri de origine organica.

Colaborarea ta cu aceasta firma inseamna valorificarea deseurile reciclabile de care vrei sa scapi, si implicit protejarea mediului inconjurator de care suntem cu totii responsabili.

Daca vrei sa ajuti si tu planeta, ocupa-te de transport si reciclare deseuri reciclabile Cami Comexim. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Cami Comexim, apeleaza numerele 021-269.42.00 si 0722-62.72.88 sau trimite un e-mail pe adresa cami_comexim_srl@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.