Camera supraveghere ultrasensibila Uniview – inovatie si excelenta. Un model unic, capabil sa redea imagini de o claritate perfecta

camera de supraveghere ultrasensibilaPoate reproduce imagini atat clare, cat si colorate la lumina aproape inexistenta. Gratie inovatiei de care dispune, poate sesiza culorile la lumina stelelor! A obtinut a treia cota de piata din China ajungand la 450 de milioane vanzari totale, si in plus, a primit Premiul de Excelenta Secutech 2014.

Camera IP Starlight creata de Uniview, unul dintre liderii furnizorilor de solutii si produse de supraveghere video profesionale din China, este o camera supraveghere ultrasensibila, menita sa ofere performante de top tuturor celor preocupati de siguranta si confort. Mai exact, camera supraveghere ultrasensibila IP Starlight incorporeaza cele mai noi tehnologii din domeniu, randamentul oferit fiind net superior celorlalte camere de acest gen.

Camera supraveghere ultrasensibila IP Starlight Uniview reuseste acolo unde restul modelelor dau gres: surprinde imagini si detalii in orice conditii, fie noapte, fie zi. Camera IP are pe deplin avantajul de inalta definitie, in special in conditii cu lumina scazuta. Astfel, sentimentul de siguranta este sporit prin certitudinea unei camere de supraveghere ce are capacitatea de a surprinde orice miscare in zona protejata.

Nera Computers, unic importator autorizat in Romania al companiei Uniview, pune la dispozitia clientilor camera supraveghere ultrasensibila IP Starlight, la un pret competitiv. Cu alte cuvinte, Nera Computers este solutia ideala pentru cei care doresc o investitie optima atat pe termen mic si mediu, cat si pe termen lung.

Atunci cand vine vorba de siguranta si confort, nu este loc de compromisuri. Alege una dintre cele mai performante camere IP: camera supraveghere ultrasensibila IP Starlighnt de la Uniview!

Camera supraveghere ultrasensibila – Detalii care conteaza!

Combate furtul, actiunile de violenta si actele de vandalism; previne alarmele false si contribuie decisiv la protectia familiei si a afecerii. Permite vizionarea in direct sau inregistrata a evenimentelor, iar simpla ei prezenta descurajeaza posibile infractiuni; pe scurt: camera supraveghere IP.

Daca pana nu demult, sistemele de alarma si supraveghere erau considerate masuri extreme de protectie, astazi ele se bucura de o mare popularitate atat in randul persoanelor fizice, cat si in randul celor juridice. Motivul? Sunt extrem de eficiente si ofera informatii vitale cu privire la siguranta familiei, a bunurilor si a proprietatii in general.

Cu toate acestea, nu orice camera de supraveghere poate reda imagini clare, de regula, lipsa luminii fiind un impediment.

Inovatiile tehnologice aduc in prim-plan camere de o performanta exceptionala, capabile sa surprinda pana in cele mai mici detalii persoane si activitati din zona monitorizata, chiar si pe timp de noapte. Acestea se numesc camere de supraveghere ultrasensibile.

Uniview – Camera supraveghere ultrasensibila premiata pentru performanta ei

Uniview, companie chineza ce isi propune sa devina liderul global in domeniul supravegherii video, a lansat pe piata o camera supraveghere ultrasensibila, premiata cu titlul de excelenta la Centrul  Expo Secutech din Taipei.

Prin ce anume se remarca Uniview Starlight, camera supraveghere ultrasensibila? Nu numai ca este capabila sa reproduca imagini de o claritate desebita, dar este atat de sensibila incat sesizeaza si culorile, la lumina stelelor!  Cum este posibil? Camera este rezultatul unei tehnologii de prima clasa, precum si a unor testari indelungate. Rezultatul tinde sa surclaseze modele asemanatoare create de branduri cu renume in intreaga lume.

Camera supraveghere ultrasensibila Uniview poate fi montata in orice spatii, mai ales acolo unde se impun conditii stricte de supraveghere: domenii rezidentiale, spatii comerciale, hale de productie, spatii depozitare, spatii de birouri, cladiri administrative, institutii, inchisori, benzinarii, cladiri inteligente, centre universitare si lista poate continua.

Camera poate oferi la orice ora din zi si din noapte, imagini live de la locul supravegheat, oriunde te-ai afla!

Creatia Uniview este disponibila si in Romania prin Nera Computers. Asadar, pentru a comanda camera supravheghere ultrasensibila Uniview, acceseaza pagina www.uniview.ro si fa cunostinta cu inovatia!