Camera de supraveghere ultrasensibila Uniview disponibila in Romania doar in oferta Nera Computers

camere

Tehnologia intinde inca o data o mana de ajutor si vine in sprijinul celor interesati de sporirea nivelului de protectie atat pentru membrii familiei, cat si pentru diverse bunuri. Un echipament de ultima generatie este propus de cei de la Nera Computers, unici importatori ai produselor Uniview pe piata din Romania, sub forma unui sistem de securitate inovator. Acesta cuprinsa o camera de supraveghere ultrasensibila, ce ofera imagini de o claritate incredibila.

Uniview.ro, singurul distribuitor din Romania de unde poti achizitiona o camera de supraveghere ultrasensibila Uniview premiata international

Avantajele montarii unui sistem de securitate cu camera de supraveghere ultrasensibila au fost demonstrate in repetate randuri, acest sistem fiind premiat cu Premiul de Excelenta Secutech 2014 intr-o competitie cot la cot cu marci consacrate din domeniu, precum Sony, Bosch sau Honeywell.

Printre beneficiile acestui tip de camera se numara acuratetea ridicata a imaginilor, camera oferind o claritate foarte buna chiar si pe lumina insuficienta. Indiferent de locatia sa, in interior sau in exterior, camera reda fidel imaginile punand la dispozitia utilizatorului imagini si filmari video prin cel mai potrivit sistem de monitorizare a locuintei, a biroului, a halei, a spatiului comercial, caci camera de supraveghere ultrasensibila poate fi montata in orice tip de spatiu. Protectia video este asigurata la o calitate maxima pe timp de zi si pe timp de noapte.

Claritatea dovedita a acestui sistem de supraveghere este de mare utilitate in identificarea anumitor miscari din spatiul monitorizat, recunoasterea unor persoane sau a unor carcateristici, precum culori ale hainelor, trasaturi ale bagajelor si alte elemente interesante in desfasurarea unei anchete.

Vanzari uriase la nivel mondial, camera de supraveghere ultrasensibila este prezenta acum si in Romania prin Nera Computers

Pentru a achizitiona un sistem cu o camera de supraveghere ultrasensibila exista o singura optiune: http://www.uniview.ro/produse/camere/. Nera Computers detine dreptul exclusiv de importare in Romania  a produselor originale produse in China.

Camerele Uniview ofera beneficiile unei tehnologii de ultima generatie, precum claritatea inregistrarilor indiferent de momentul zilei pe parcursul a 24 de ore, sistem de reducere a zgomotului 3D, functionare perfecta in conditii meteo dificile la tempeturi foarte scazute sau foarte inalte.

Daca te gandesti sa achizitionezi un sistem de securitate pentru locuinta ta, nu mai sta pe ganduri si consulta acum oferta unica disponibila doar la Nera Computers pentru camere de supraveghere ultrasensibile. Vei avea partea de o monitorizare exceptionala care iti va da maximul de siguranta in ceea ce priveste protectia familiei tale.

Pentru supravegherea biroului sau a spatiului in care iti desfasori activitatea, fie ca este hala, fie ca este un magazin, consultantii Nera Computers iti pot recomanda varianta optima in alegerea unei camere de supraveghere. Instalarea unui sistem performant diminueaza semnificativ numarul infractiunilor si faciliteaza plus grabeste rezolvarea unei anchete in cazul unui furt. Detaliile disponibile pe camere sunt clare si ajuta la identificarea tuturor elementelor relevante in ancheta.

Produsele Uniview au ajuns in Romania dupa 8 ani de experienta pe piata din China, unde au devenit printre cele mai performante sisteme de supraveghere folosite cu succes in domeniul de securitate publica, monitorizarea traficului si a cladirilor inteligente. Poti afla totul despre Uniview de la reprezentantii Nera Computers prin site-ul Uniview.ro sau la telefon 0757 050 070.