CAM Home Design, liderul producatorilor de mobila din Romania!

Vrei in dormitorul tau cel mai modern mobilier de pe piata, cu finisaje deosebite ?

Iti doresti un dressing special sau o mobila de sufragerie in stil clasic ?

Ai nevoie de mobila la comanda si nu stii unde o poti realiza ?

Atunci apeleaza cu incredere la compania CAM Home Design din Bucuresti, lider pe piata producatorilor romani de mobila !

Oferta firmei CAM Home Design este diversa, de la mobilier clasic de dormitor la mobilier de birou, de la mobilier de sufragerie la dressing si mobilier modern.Cam Home design

Compania CAM Home Design iti pune la dispozitie o varietate de modele de mobilier, realizate la standarde ridicate de calitate, executate cu finete si la cele mai bune preturi de pe piata.

Firma bucuresteana a reusit sa se detaseze de restul producatorilor de mobila atat prin designul personalizat al produselor de mobilier oferite clientilor cat si prin complexitatea si unicitatea detaliilor, toate piesele aflate pe stocul companiei avand un aspect unic si personalizat.

cam home design 1Indiferent ca se foloseste lemnul masiv sau panourile din lemn, indiferent ca sunt produse de serie sau unicat, piesele de mobilier comecializate de CAM Home Design sunt comparabile cu cele de pe pietele europene, preturile fiind insa romanesti.

Compania bucuresteana are incheiate parteneriate cu firme de renume din domeniul business, bancar, hotelier ori cel al hypermarketurilor, carora le ofera periodic produse unicat, realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Indiferent de ceea ce iti doresti, la CAM Home Design vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau :

  • Mobilier clasic – mobilier de birou, mobilier pentru dormitor, mobilier divers, mobilier de sufragerie;
  • Mobilier modern – mobilier bucatarie, mobilier dormitor, mobilier sufragerie, dressing.

CAM Home Design este compania care s-a impus in fata concurentei prin mobilierul la comanda, acesta fiind realizat respectand intocmai dorintele si precizarile venite din partea clientilor. Toate piesele de mobilier sunt unicat, in diferite modele si culori, materialele fiind de asemenea alese de clienti.

Daca iti doresti un mobilier la comanda, personalizat, alege din oferta variata a companiei CAM Home Design !Cam Home design 2

Modelele Dominozaff, Topaziogia, Corallo, Ambra sau Rubino sunt gata sa ajunga in locuinta ta, preturile acestora fiind cele mai bune de pe piata.

Realizat de echipe de profesionisti, cu cele mai bune echipamente de pe piata, mobilierul la comanda marca CAM Home Design este fabricat cu respectarea stricta a indicatiilor primite din partea clientilor, atat in privinta palentei de culori si forme, cat si din punct de vedere al dimensiunilor.

Apeland la CAM Home Design ai garantia unui mobilier de calitate, personalizat, realizat in cel mai scurt timp, la cele mai bune preturi de pe piata.

Ergonomic ori cu margini curbe, cu margini drepte sau rigid, mobilierul la comanda purtand amprenta CAM Home Design este rezistent, fiabil, are o durata mare de utilizare si iti va conferi maximul de confort pe care ti-l doresti.

De ce mobilier la comanda fabricat de CAM Home Design ?

  • Toate piesele sunt unicat, iar costurile destul de reduse;
  • Clientul alege modelul, forma, culoarea si materialul din care va fi confectionat mobilierul;
  • Clientul isi poate alege accesoriile, sertarele si manerele dorite;
  • Dimensiunile mobilierului pot fi si ele alese si stabilite in functie de spatiul in care acesta urmeaza sa fie amplasat;
  • Mobilierul este, la cerere, personalizat pana in cele mai mici detalii;
  • Clientul se bucura de transport si montaj gratuit, de calitate.

Alege calitatea, alege unicitatea, alege ceea ce ti se potriveste !

Alege din oferta completa a companiei CAM Home Design, liderul producatorilor de mobila din Romania!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Colentina 16
Telefon: 0723 304 141

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !