Caloric Serv te invita sa achizitionezi masini fulgi gheata

masina-fulgi-de-gheata-gm1100-500-kg-24-hSunteti in cautare de masini fulgi gheata, insa, din pacate, nu a-ti gasit o firma care sa fie un partener de incredere in ceea ce priveste furnizarea de astfel de echipamente de foarte buna calitate? Noi va oferim solutia ideala. Este vorba despre firma Caloric Serv, un furnizor constant de echipamente si servicii de calitate si foarte profesionale.

Masini fulgi gheata – echipamente de calitate

Caloric Serv este o firma recunoscuta care pune la dispozitia clientilor o serie de servicii si echipamente de calitate. Pe langa montaj si reparatii, servicii realizate cu maximum de profesionalism si in conditii depline de siguranta, Caloric Serv va mai poate oferi, completand astfel lista lunga a ofertei de echipamente, si masini fulgi gheata. Aceste echipamente atat de necesare in unele domenii au ca principal scop productia de fulgi de gheata granulati. De la Caloric Serv poti cumpara Masini fulgi gheata care, in functie de model, pot avea o capacitate de pana la 500kg fulgi gheata in 24h.

Unde se utilizeaza masini fulgi gheata?

Masinile care produc fulgi de gheata sunt utilizate in domenii vaste, dat fiind faptul ca aceste echipamente au o capacitate de racire impresionant de mare. De exemplu, masini fulgi gheata se folosesc pentru racirea din sistemele industriale, pentru expunerea pestelui, pentru transportul de alimente sau chiar pentru a depozita pe termen lung anumite produse. Caloric Serv va pune la dispozitie o gama variata de masini fulgi gheata care consuma putin si care, astfel, sunt perfecte mai ales in situatia in care vrei sa economisesti considerabil atat din punct de vedere al energiei electrice cat si al apei consumate. De asemeni, masinile de produs fulgi de gheata pe care le poti achizitiona de la Caloric Serv au un design foarte placut si nu sunt zgomotoase, fapt ce le face sa fie perfecte pentru a fi amplasate in orice spatiu.

Infiintata in anul 1995, Caloric Serv S.R.L este o firma cu sediul in Braila al carei principal obiectiv de activitate consta in efectuarea unor servicii de montaj al instalatiilor firgorifice si de reparatii agregate si camere frigorifice. Echipa Caloric Serv este formata din personal calificat in domeniu si care este dispus oricand sa isi asume responsabilitatea de a va pune la dispozitie servicii de calitate si durabile. Aceasta firma detine echipamente de ultima generatie care sunt folosite in permanenta in scopul de a satisface in totalitate cerintele fiecarui client in parte. Datorita faptului ca atat prdusele cat si serviciile oferite de aceasta firma sunt extraordinare atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii, Caloric Serv a ajuns sa fie un partener de afaceri de incredere pe piata de specialitate din Romania.

 

In oferta de echipamente pe care le puteti achizitiona de la Caloric Serv regasim urmatoarele produse: masini pentru cuburi de gheata, vitrine frigorifice, camera frigorifice, masini fulgi gheata, mobilier inox si agregate frigorifice.

 

Prin urmare, daca esti in cautare de masini fulgi gheata, afla ca tocmai ai gasit un partener de incredere de la care poti achizitiona aceste masinarii la un pret foarte avantajos si de o calitate superioara. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va invitam sa luati legatura cu reprezentantii firmei Caloric Serv.