Calitate romaneasca cu detergentii Mopeka Impex

buton casniceIn cazul in care ai achizitionat vreodata un produs fabricat in tara noastra, cu siguranta ai observat calitatea superioara in comparatie cu multe dintre produsele importate. In cazul in care te intereseaza sa utilizezi produse de curatenie superioare din punct de vedere calitativ, dar sa si folosesti produse fabricate pe teritoriul tarii noastre, iti recomandam sa apelezi la producatorul de detergenti Mopeka Impex.

Producatorii de detergenti Mopeka Impex isi utilizeaza cei aproape 20 de ani de experienta in domeniul produseor de curatare pentru a-ti aduce cele mai eficiente solutii impotriva oricarui tip de murdarie. Mopeka Impex nu se ocupa doar cu productia si comercializarea detergentilor, ci si cu cercetarea si dezvoltarea unor formule de curatare care sa transforme orice zi de curatenie intr-o zi relaxanta si usoara.

In gamele principale ale producatorului de detergenti Mopeka Impex (gama Profesional Mopy si gama Mopekim) vei putea gasi o multitudine de tipuri de detergenti:

–         Detergent de vase concentrate, cu glicerina

–         Detergenti pentru masinile de spalat vase

–         Agenti de clatire vesela

–         Detergenti pentru suprafete tari, cum ar fi gresia sau faianta

–         Detergenti pentru pavimente

–         Detergenti pentru covoare

–         Detergenti pentru suprafete melaminate

–         Detergenti pentru geamuri

–         Detergenti pentru geam parbriz

–         Detergenti lichizi automatici

–         Detergenti degresanti

–         Detergenti industriali

Toate tipurile de detergenti iti sunt puse la dispozitie in recipienti de diferite marimi:

–         1L sau 5L: pentru persoanele ce achizitioneaza detergentii Mopeka Impex pentru uz casnic; utilizarea recipientului de 1L iti va permite economisirea spatiului, pe cand achizitionarea unui recipient de 5L te va scuti de drumul catre magazine pentru o perioada destul de lunga de timp.

–         20 L: recipientele de acest tip sunt ideale in cazul persoanelor care detin afaceri in domeniul curateniei; recipientele de 20L le va permite achizitionarea unor cantitati mai mari in aceeasi zi, dar si o manevrare si un transport mai facil al produselor de curatare.

Producatorul de detergenti Mopeka Impex utilizeaza formule eficiente de curatare si substante care nu dauneaza organismului uman. Astfel, vei putea utiliza cu incredere detergentii Mopeka Impex, acestia inlaturand petele de pe haine, vesela si diferite suprafete intr-un mod eficient si rapid, fara a avea un impact negativ asupra ta sau a familiei tale.

Compania Mopeka Impex iti sta la dispozitie cand vine vorba de curatenia generala, dezvoltarea unei afaceri in domeniul curateniei sau pur si simplu curatenia saptamanala, oferindu-ti produse de curatare de calitate. Pe langa detergenti, Mopeka Impex produce si comercializeaza si: sapunuri lichide, detartranti, sapunuri, produse chimice, produse pentru cosmetica auto,  produse utilizate in curatenie industriala, detergenti auto, spuma activa auto, ignifuganti, sampoane auto si degresanti.

Producatorul detergenti Mopeka Impex iti sta la dispozitie cu o multitudine de solutii in privinta curateniei! Pentru a plasa o comanda, pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a studia gama larga de produse, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau contacteaza-ne utilizand datele de mai jos:

Mopeka Impex, date contact:

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

Articol oferit de zoom-biz.ro.