Cadouri personalizate cu mesaj, amintiri din suflet

p2203_439Cauti un cadou idel, care sa ramana intiparit in amintire pentru ani si ani? Te-ai saturat de cadourile luate din obisnuinta, care nu mai spun nimic? Vrei ceva personal, din suflet si deosebit in loc de un cadou practic? Atunci ia in considerare si propunerea Kadoly de cadouri personalizate cu mesaj.

Sampanii pictate, vinuri pictate sau cadouri gravate, propuneri de la Kadoly pentru cadouri personalizate cu mesaj

Atunci cand ai nevoie de ceva special pentru nasii care ti-au fost mereu alaturi, pentru parintii dragi carora vrei sa le multumesti pentru ani si ani de dragoste neconditionata, pentru iubit de ziua lui, pentru aniversarea casatoriei unor prieteni dragi sau pur si simplu ai nevoie de un cadou deosebit pentru o aniversare, o nunta sau o ocazie speciala, e momentul potrivit sa apelezi la oferta Kadoly si sa alegi ceva unic si senzational, cadouri personalizate cu mesaj sub forma de sampanii pictate cu mesaj, vinuri pictate cu mesaj sau cadouri diverse gravate cu mesajul ales.

Seturile de pahare personalizate cu mesaj, alaturi de o sampanie, fac un cadou deosebit pentru finii aflati la inceput de drum. Paharele pot fi cu succes folosite si la nunta, mirii putand ciocni cu invitatii chiar din ele. Paharele ar putea purta mesajul din partea nasilor, un mesaj din inima si pe sufletul perechii de miri. Cu siguranta atat mirii, car si nuntasii vor fi impresionati si fericiti de un moment atat de special facut cadou de nasi.

Si pentru prieteni dragi, cu diverse ocazii putem alege una din variantele de cadou de aici: http://www.kadoly.ro/cadouri/sampanii-pictate-cu-mesaj-38.html. Sunt cateva cadouri special create pentru zile de nastere, pentru aniversarea a 10 ani de casatoriei, a nuntii de argint sau de aur, seturi de pahare imperecheate pentru indragostiti, sampanii atent pictate, inflorate, argintate. Pentru gusturile mai tari, exista si seturi de wiskey personalizate. Se pot alege cadouri si pentru familii mai mari, de exemplu setul de sampanie cu 5 pahare este perfect pentru o familie cu 5 membri. Sampaniile si paharele pictate manual vor fi mereu un cadou deosebit, din inima, ce vor incanta orica sarbatoriti.

Vinurile se potrivesc si unui barbat, dar si unei femei. Alegerea soiului de vin poate fi deja preferentiala, iar mesajul personalizat va face dintr-o sticla aleasa un cadou de suflet, care va fi cu siguranta pastrat ca amintire si dupa golirea sticlei. Vinurile vechi, sticle pictate si personalizate cu mesaj, seturile de vin cu pahare, precum si cadourile gata ambalate, sunt propuneri interesate pregatite de Kadoly aici: http://www.kadoly.ro/cadouri/vinuri-pictate-cu-mesaj-113.html.

In ceea ce priveste cadourile gravate, selectia de produse este destul de vasta, de la trofee, diplome, plachete si ravase la cupe, carti, poate si medalii, toate personalizate si realizate exact pentru o persoana anume, cu mesaj conceput de la A la Z pe povestea destinatarului, astfel incat cadoul sa devina un dar din suflet pentru cineva drag. Toate propunerile Kadoly de cadouri gravate, le gasiti aici: http://www.kadoly.ro/cadouri/cadouri-gravate-cu-mesaj-116-2.html.#

Cadouri personalizate cu mesaj, usor de comandat

Astazi Kadoly sta la dispozitia clientilor cu cadouri personalizate cu mesaj in magazinul online, Kadoly.ro, dar si pe retelele de socializare, facebook.com/kadoly.ro sau pe youtube la youtube.com/user/kadolyhd, precum si pe pinterest aici, pinterest.com/kadolyro/.