Cadouri nunta alese intotdeauna dupa multa chibzuinta

cadouri nunta

 

Un eveniment cum este casatoria, unic in viata, este marcat intotdeauna printr-o nunta de neuitat, atat pentru miri, cat si pentru nasi, familiile si prietenii tinerilor care isi unesc  destinele. In mod traditional, fiecare doreste sa contribuie la fericirea si bunastarea proaspetilor casatoriti, manifestandu-si aceasta dorinta prin oferirea de cadouri nunta, pe care le aleg cu grija si dupa multa chibzuinta.

Invitatii la un asemenea eveniment nu vin niciodata cu mana goala, fie ca e vorba de un plic cu bani sau de un obiect, darul trebuie sa le fie folositor celor doi, daca se poate pe parcursul unui timp cat mai indelungat.

 Cadouri nunta, pentru nasii de cununie

Nasii, considerati parinti spirituali in traditiile noastre, vor primi la randul lor un semn de afectiune si recunostinta oferit de catre miri, materializat in cadouri.

Acestea pot fi variate, in functie de ceea ce tinerii casatoriti considera ca ar fi cel mai potrivit sa le ofere celor care au rolul de a-i initia in celebrarea casatoriei lor. Pot fi alese articole care fac parte din domeniul electrocasnicelor, bijuterii, lenjerii sau obiecte de arta, daca nasii sunt fini cunoscatori si consumatori de arta. Un tablou bine ales, realizat de un artist de renume, poate fi cea mai buna idee pentru a le arata recunostinta. Nici vastul domeniu al bijuteriilor nu este exclus atunci cand se aleg cadouri nunta pentru nasi. Daca acestia au copii, si ei vor primi daruri din partea mirilor, adecvate varstei si preferintelor acestora.

Cadouri nunta de la nasi, pentru miri

Nasii, la randul lor, pentru a-si duce pana la capat rolul de parinti spirituali, vor veni in intampinarea tinerilor casatoriti cu cadouri speciale, care sa-i ajute sa porneasca cu dreptul in noua lor viata. In functie de bunastarea financiara a nasilor, mirii pot sa primeasca de la acestia obiecte valoroase din punct de vedere material sau mai putin costisitoare, dar cu valente emotionale deosebite. Daca au posibilitati foarte mari, nasii pot oferi finilor lor chiar si o casa sau o masina, insa acest lucru se intampla mai rar, din cauza costurilor exorbitante, care nu sunt la indemana celor mai multi nasi. Insa obiectele menajere, bijuteriile, chiar excursiile in locurile in care fiecare viseaza sa ajunga, pot constitui daruri de pret pentru cei care tocmai se casatoresc.

Cele mai dragi cadouri nunta, de la parinti

Parintii mirilor stiu cel mai bine ce daruri sa le ofere copiilor care pornesc in viata de familie, cu siguranta ca acestea nu vor fi niste simple cadouri nunta pentru tinerii insuratei, ci vor constitui mereu un reper in casnicia lor. Un set de pahare primit la nunta de la mama va fi intotdeauna o amintire duioasa, indiferent de valoarea lui comerciala. Mereu la loc de cinste, paharele vor fi folosite la ocaziile deosebite care vor urma in anii de casnicie, cu multa grija si atentie. Sau o masina de tuns iarba daruita de tatal mirelui, aceasta nu va avea doar un rol de taiat iarba din curte, ci va fi mereu un obiect plin de simboluri, care ii va aminti viitorului sot de perioada copilariei.