Un cadou inedit de la Artstip

Te gandesti ce cadou sa-i mai faci partenerului sau partenerei ca sa o surprinzi intr-un mod cat mai placut si inedit si nu ai nici cea mai vaga idee? Inimioarele si ursuletii de plus  ti se par prea comuni, iar doar un buchet de flori nu e de ajuns. Oricum i-ai ramas dator de la Craciunul trecut, cand pentru lipsa unui cadou adecvat ai folosit ca scuza haosul de la birou. De data aceasta un mai ai scapare, nici o scuza nu va mai fi plauzibila in fata ei si in concluzie va trebui sa-i faci un cadou surpriza. Dar ce anume? Asta este intrebarea care te macina si nu iti da pace. Ti-a povestit ea odata sau poate ai auzit tu de la niste prieteni cat de mult adora ea produsele ornamentale, mai ales din sticla daca sunt pictate manual. Acum ai macar o idee de cadou, dar de unde faci rost de el?

VAZAFirma Artstip iti vine in ajutor cu o gama variata de produse din sticla, pictate manual, de diferite forme si marimi, cu un design modern sau clasic, exact ceea ce cauti tu. Firma realizeaza peste 1000 de produse intr-o paleta diversa de culori. Printre produsele pe care firma le comercializeaza putem enumera urmatoarele: vaze, platouri termoformate, pahare, sticle, seturi de obiecte personalizate, bomboniere, frapiere, boluri, scrumiere, platouri, suporturi pentru lumanari si fructiere. Materiile prime utilizate sunt de calitate superioara (lacuri si vopsele), iar decorarea se face manual sau utilizand dispozitive de colorat 3D. Deci ce poate fi mai frumos drept cadou, decat ceva lucrat de mana, ca de exemplu o vaza sau un suport de lumanari, pe care sa fie scrisa o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie sau o data importanta pentru voi doi?

Produsele firmei Artstip se adreseaza nu numai adultilor, ci si copiilor si institutiilor publice, societatilor comerciale si firmelor organizatoare de evenimente. La cererea clientilor, obiectele se pot personaliza cu logo-uri sau embleme ale institutiei. Firma va pune la dispozitie posibilitatea de a alege produse pentru ocazii speciale, cum ar fi nunta, Craciunul, Valentine’s Day, dar si pentru alte tipuri de evenimente cu o semnificatie speciala pentru tine, ca de exemplu aniversarea unui an de la casatorie, ziua de nastere a mamei.

Firma Arstip te asteapta sa-i calci pragul, chiar si virtual pentru a alege un cadou inedit.