Cad Works International recomanda sisteme printare 3D

Cad Works International 2La Cad Works International vei gasi sisteme printare 3D de la Eden care utilizeaza tehnologia Objet, sunt de calitate superioara si ofera numeroase avantaje. Sistemele sunt menite sa eficientizeze productivitatea pentru asigurarea unei rezolutii perfecte, raspunzand in acelasi timp exigentelor venite din partea clientilor. Aceste sisteme printare 3D sunt utilizate pentru machete de prezentare, prototipuri, ecografii, harti de relief, reusind sa redea cat mai fidel orice design in concordanta cu modelul prezentat pe calculator. Solutiile prezentate sunt destinate pentru proiectarea electrica, mecanica sau electronica, fiind printre cele mai performante de pe piata.

La Cad Works International gasesti sisteme care ofera oportunitatea beneficiarilor de a executa o acoperire a prototipurilor de mare rezolutie. In cadrul firmei vei obtine solutii complete, atat in ceea ce priveste achizitionarea unor produse de calitate, cat si privind instruirea, configurarea, instalarea, consultanta specializata si suportul tehnic necesar. Gratie acestor sisteme performante care utilizeaza cele mai inovative tehnologii, vei obtine ceea ce iti doresti in orice aplicatie. Sistemele de printare 3D realizeaza calcularea rezistentei, optimizarea si prelucrarea pe masinile cu comanda numerica.

Sisteme printare 3D – inovatie si profesionalism

Dintre produsele oferite, poti alege programul care se adapteaza cel mai bine necesitatilor tale, in concordanta cu marimea constructiei, productivitate si buget. Tehnologia revolutionara a acestor sisteme de printare 3D are capacitatea de a realiza fizic produsele si obiectele proiectate pe calculator. Software-ul Objet Studio are rolul de a organiza mai usor modelele, putand fi verificate si realizate prin plasarea fisierului STL in Objet Studio, care este suprafata de constructie. Tehnologia 3D este utilizata in principal de designeri si ingineri, precum si in laboratoare dentare sau in domeniul arhitecturii. Sistemele de printare 3D de la Cad Works International, prin aplicatiile sale, realizeaza modele 3D realistice, cat mai apropiate cu design-ul de pe ecran. Sistemele de printare 3D sunt perfecte pentru orice mediu de lucru gratie design-ului robust si compact.

Cu ajutorul acestui sistem de la Cad Works International vei putea reproduce cu exactitate orice model dorit. Modelele care sunt color sunt potrivite pentru dezvoltarea unor produse. Sistemele 3D permit printarea pe 17 tipuri de materiale distincte, fie ca sunt cauciucate, transparente, rigide sau la temperaturi ridicate. Modelul se poate realiza in orice program, iar texturile 3D si detaliile se bucura de o acuratete incredibila. Echipa Cad Works International ofera clientilor produse de scanare si printare de tipul 3D.

Cad Works International – pune accent pe inovatie!

Societatea Cad Works International ofera cele mai profesioniste solutii de executie asistata pe calculator, dar si solutii de proiectare ingenioase. Fiind un distribuitor autorizat in Romania pentru programele SolidWorks, societatea detine peste 200 de clienti romani. Fie ca ai nevoie de Premium, Simulation, 3D via Composer sau Enterprise PDM, toate aceste programe iti vor depasi asteptarile. Pentru a stii ce sa alegi in functie de domeniul in care lucrezi sau pentru a afla cum functioneaza aceste sisteme, contacteaza echipa de profesionisti a firmei Cad Works International. Utilizand un sistem de printare 3D de la Cad Works International, totul devine mai simplu.

 

Datele de contact ale firmei Cad Works International

Adresa firmei: Aleea Constantin Brancusi, Bl. B2, Sc. 2, Ap. 12, Craiova

Telefon: 0251 419 764

Email: tudorp@cadworks.ro