Cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution – pentru lucrari bine realizate

Firma Castel Distribution va pune la dispozitie cablu FTP  cu sufa la preturi accesibile. Pentru detalii, comenzi sau alte informatii, luati legatura cu reprezentantii companiei!

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Va veti intreba de ce sa achizitionati cablu FTP cu sufa tocmai din oferta Castel Distribution. Ei bine, pentru ca este cel mai bun de pe piata din Romania si are un pret accesibil. Fiind prevazut cu protectie suplimentara, el este recomandat cu precadere pentru a fi utilizat intr-un mediu exterior. Cu alte cuvinte, face fata cu brio temperaturilor joase, temperaturilor inalte, dar si vantului, furtunilor si caderilor abundente de precipitatii.

Oricand aveti nevoie de cablu FTP cu sufa, veti gasi in oferta Castel Distribution mai multe modele, fiecare cu caracteristici distincte, cele mai cunoscute marci fiind Well si Q5+.

Iata ce trebuie sa mai stiti despre cablu FTP cu sufa:

– are rol de sustinere mecanica;

– este prevazut cu 8 conductori de cupru cu diametrul de 0.51 mm, torsadati (adica sub forma unei franghii rasucite);

– protectia suplimentara se datoreaza foliei de aluminiu, cu rol de ecran, care acopera conductorii. Ecranarea este avantajoasa intrucat datele transmise ajung la destinatie in stare mult mai buna decat daca s-ar folosi cablu FTP clasic (sunt eliminate interferentele);

– mantaua cablului este realizata din polietilena sau din PVC si rezista foarte bine la actiunea razelor ultraviolete. Tocmai de aceea, pentru mediul exterior se recomanda utilizarea de cablu FTP cu sufa;

– sufa e fabricata din otel galvanizat si e groasa de 1.2 mm etc.

Bine de stiut: un cablu FTP cu sufa se utilizeaza atunci cand e vorba de transmisie de date pe o distanta mai mare.

De ce Castel Distribution si nu alta firma?

In momentul in care va cautati un colaborator serios pentru a desfasura diverse proiecte, trebuie sa vedeti daca: are personal calificat si cu experienta, stocul de produse este divers, raportul calitate-pret este optim, este renumit pe piata din domeniu etc. Ei bine, daca va desfasurati activitatea in domeniul instalatiilor electrice, termice sau de evacuare a apelor uzate, Castel Distribution este ceea ce cautati. Gama foarte variata de produse se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui retail si industrial de talie mica sau mijlocie. Trebuie mentionate, de asemenea, si urmatoarele lucruri:

– toate produsele respecta normele din domeniu atat in ceea ce priveste realizarea, cat si utilizarea lor;

– comenzile pot fi plasate usor;

– livrarea produselor se face intr-un timp rapid;

– oricand aveti nevoie, personalul Castel Distribution va sta la dispozitie cu informatii utile despre toate produsele, inclusiv despre cablu FTP cu sufa.

Comandati cablu FTP cu sufa din oferta Castel Distribution! Pentru a inregistra rezultate optime, dar si pentru a avea satisfactia lucrului bine facut, rasfoiti oferta acestei firme si alegeti produsul care va trebuie. Indiferent in ce domeniu v-ati desfasura activitatea, Castel Distribution va garanteaza eficienta si rezultate optime. Pentru mai multe detalii si comenzi sunati la unul din numerele de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr. 14

Telefon: 0722.995.519, 0730.507.835