Cablu de date FTP de la Castel Distribution – intrebuintari practice acolo unde este nevoie!

logoTrebuie sa iti refaci stocul cu cablu de date FTP pentru a-ti face treaba cu succes acolo unde esti solicitat? Cauti un furnizor direct al acestui tip de cablu pentru a putea avea la dispozitie produsul necesar mult mai repede? La Castel Distribution, vei gasi intotdeauna cablu de date FTP si astfel, vei putea sa iti duci la bun sfarsit toate activitatile.

Indiferent daca iti trebuie cablu FTP cu sufa sau cablu de date FTP, la Castel Distribution vei gasi intotdeauna produse cu care sa iti poti face treaba. Este momentul sa te pui si tu la punct cu toate inovatiile in materie de cabluri si sa alegi tot ce este mai bun pentru tine: Castel Distribution este un partener de incredere caruia te poti adresa pentru ca rezultatele tale sa fie pe masura asteptarilor.

Tot ce trebuie sa stii despre cablu de date FTP

Ai auzit pentru tot despre cablu de date FTP, dar nu stii la ce se foloseste? Pentru a-ti face o parere in legatura cu acest cablu de date FTP, iata cateva informatii care iti vor fi mai mult decat folositoare. Un cablu FTP este un cablu destinat sa transmita semnale intr-un mod extrem de eficient. Un alt aspect important ce tine de acest cablu de date FTP consta in faptul ca dispune de protectie ridicata fata de interferentele electromagnetice externe care pot sa apara.

Termenul de cablu FTP vine de la Foiled Twisted Pair si face trimitere direct la structura sa: acest cablu are la baza 4 perechi de fire torsadate. Protectia impotriva interferentelor este asigurata datorita foliei de ecranare care inveleste firele. Un cablu de date FTP este cablul folosit cu preponderenta in diverse tipuri de instalatii cum ar fi cele de curenti slabi in vederea furnizarii serviciilor de Internet, securitate si supraveghere video, telefonie etc.

Deosebirea dintre un cablu de date FRT si un cablu UTP vine exact de la folia de ecranare: in cazul cablului UTP, aceasta lipseste sau este inlocuita cu o tresa impletita (asa cum se intampla in cazul cablurilor S/UTP). Cablurile de tipul S/FTP sunt ecranate cu ajutorul folie, dar se poate recurge si la tresa.

In categoria de cabluri FTP, pot intra mai multe modele: cablu de categoria 5, cablu de categoria 5e, cablu de categoria 6 si cablu de categoria 7. In functie de ceea ce ai nevoie, este important sa discuti cu un specialist pentru a sti ce cablu de date FTP sa alegi.

De unde poti face rost de cablu de date FTP?

Pentru a nu fi nevoit sa iti cauti un distribuitor de cablu de date FTP, colaboreaza cu Castel Distribution! Firma cu suficienta experienta pe piata din Romania asigura fibra otpica, cablu incendiu, prize UTP, baterii, sisteme paratrasnet, cablu electric si alte accesorii necesare in domeniu instalatiilor. Toate produsele pe care le vei gasi la Castel Distribution sunt necesare in vederea efectuarii de instalatii electrice, instalatii termice si sanitare, instalatii de evacuare a apelor uzate, instalatii de curenti slabi etc. Asigura-te ca iei legatura cu cei de la Castel Distribution pentru mai multe informatii!

Castel Distribution iti asigura stocul de cablu de date FTP de care ai nevoie!