Deparazitari animale

deparazitari animale

Foarte multe animale au paraziti interni si din pacate, sunt destul de greu de depistat. Parazitismul care afecteaza animalele care aparent sunt sanatoase, se numeste parazitism asimptomatic, iar solutia este deparazitarea trimestriala. Unele specii de paraziti pot ajunge si la oameni; larvele de viermi pot sa se aseze pe pielea oamenilor, de unde apoi migreaza in organism. Cei mai afectati de astfel de paraziti sunt copiii, care sunt foarte sensibili. Daca vreti sa va tineti animalul de companie departe de paraziti si pentru mentinerea sanatatii acestuia, va recomandam sa optati pentru deparazitari periodice. Unde puteti beneficia de conditii avantajoase pentru deparazitari animale? La cabinet veterinar Merca Vet din Floresti, judetul Cluj.

Ce trebuie sa stim despre  cabinet veterinar Merca Vet?

Acest cabinet veterinar si-a inceput activitatea in urma cu 5 ani si isi ofera serviciile tuturor celor interesati din Cluj Napoca, Floresti si imprejurimi. Aici lucreaza medici veterinari foarte bine pregatiti, pasionati si care pun pe primul loc sanatatea animalului dumneavoastra de companie. Seriozitatea, profesionalismul si eficienta constituie principalele repere ale activitatii cabinetului veterinar Merca Vet.

Ce servicii va sunt oferite de acest cabinet veterinar?

Merca Vet vine in intampinare clientilor sai si a prietenilor lor necuvantatori cu o gama larga de servicii. Aici va sunt oferite consultatii, tratamente, deparazitari animale, cosmetica canina si felina, eliberare pasapoarte, inseminare artificiala, interventii chirurgicale, vaccinari, implantare microcip etc. La acest cabinet veterinar beneficiati de respect, intelegere si vi se ofera chiar si o pensiune pentru animalele de companie, in cazul in care urmeaza sa plecati cateva zile din localitate si nu aveti cui sa ii lasati pisica sau catelul. In privinta preturilor, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece acestea sunt convenabile.

Informatii despre deparazitari animale

Puii ar trebui deparazitati incepand cu varsta de 2 saptamani, apoi la 4, 6, 8 saptamani. Majoritatea acestora sunt infestati cu diverse tipuri de paraziti si tocmai de aceea, daca se urmeaza un program corect de deparazitate lunara, pana cand puiul ajunge la 6 luni, parazitii sunt omorati, indiferent de unde provin. In cazul puilor bolnavi, trebuie intai sa se astepte ca acestia sa isi revina, sa scape de probleme si abia apoi se poate trece la deparazitare.  Trebuie sa stiti ca aceste deparazitari animale se realizeaza atat intern, cat si extern. La adulti, deparazitarea trebuie facuta aproximativ la 2- 3 luni. Este foarte important sa stiti ca produsele care se folosesc pentru deparazitarea cainilor, nu se folosesc si in cazul pisicilor, deoarece puteti determina moartea pisicii. Acest cabinet veterinar va ofera deparazitari animale la cele mai inalte standarde.

Ce modalitati de contact aveti la indemana pentru a-i contacta pe angajatii firmei?

In vederea contactarii angajatilor acestei companii, aveti la indemana mai multe variante: telefon, e-mail sau chiar Facebook. Merca Vet este cabinetul veterinar cel mai potrivit in cadrul caruia animalele dumneavoastra vor fi ingrijite si tratate corespunzator. Detalii gasiti si pe site-ul mercavet.ro. Nu ignorati problemele de sanatate ale prietenului dumneavoastra necuvantator, deoarece acestea se pot agrava si pot determina complicatii. Alegeti Merca Vet pentru deparazitari animale la preturi avantajoase.