Cabinet psihologic – locul in care problemele tale se vor rezolva rapid

bae638251d66f8a6a50ee402da628c63Se intampla in viata sa ne aflam intr-un impas, intr-un moment in care sa nu stim bine ce decizii sa luam. La baza se poate afla o problema emotionala, sau o posibila trauma. Pentru a trece mai usor peste o astfel de situatie este bine sa ai alaturi o persoana care sa te inteleaga care poate sa te ajute cu sfaturi si sugestii utile. Apeleaza la un cabinet psihologic si lasa-te ajutat!

Cauti un cabinet psihologic?

Daca ai nevoie de un psiholog nu inseamna ca esti nebun, inseamna ca te afli intr-un moment delicat in viata si esti suficient de matur sa intelegi ca ajutorul unui specialis este inevitabil. Un psiholog nu este numai un doctor, este o persoana capabila sa te inteleaga si sa te ajute sa iesi mai usor din starea deprimanta in care te afli. Pentru a apela la o  persoana responsabila ce are suficienta experienta adreseaza-te la Cabinetul de Psihoterapie Andreea Popescu. Un specialist stie mai bine cum sa te ajute si ce sfaturi sa-ti ofere. Inpreuna veti gasi solutii ideale pentru problemele cu care te confrunti. Acest cabinet psihologic se afla in Bucuresti, in Sectorul 3.

Apeleaza la un cabinet psihologic indiferent de situatia in care te afli

Un psiholog iti va fi mai intai prieten si apoi examinator, nu te va judeca si nu te va face sa te simti inconfortabil, iti va fi alaturi in fiecare etapa a recuperarii tale. Adreseaza-te unui cabinet psihologic indiferent de problemele cu care te confrunti. Impreuna cu psihologul problemele vor avea solutionari rapide si tu te vei simti din nou bine.

Care sunt situatiile in care este indicat sa apelezi la un specialist? In general in momentul in care nu poti depasi o anumita problema emotionala, cand te cuprinde o neliniste continua, cand esti prea trist si nu iti poti reveni, cand pierzi o persoana draga si nu poti depasi momentul, cand vrei sa te cunosti mai bine, cand ai nevoie de cineva care sa te asculte si sa te inteleaga. In toate aceste situatii si in multe altele apeleaza la un specialist care sa te ajute sa te identifici cu personalitatea ta, care sa te ajute sa revii pe drumul cel bun. Adresandu-te psihologului Andreea Popescu nu vei apelea la un doctor, ci vei apela la un prieten.

In general sedintele sunt stabilite in functie de problemele clientului. Exista cazuri in care problemele au fost solutionate in scurt timp si probleme care au necesitat o perioada lunga de recuperare, de la cateva luni, pana al cativa ani. Rezultatul final a fost de fiecare data multumitor. In legatura cu pretul, acesta este stabilit in functie de posibilitatile clientului. In orice caz, pretul este accesibil si deloc costisitor.

Pentru a trece mai usor peste situatiile grele in care te afli nu ezita sa te adresezi unui cabinet psihologic de buna calitate. Cabinetul de Psihoterapie Andreea Popescu se afla in Bucuresti, Bd. Decebal, zona Piata Muncii, Sector 3. Pentru o programare apeleaza la numarul de telefon 0723.295.458 , sau trimite un email la adresa pro.psihoterapie@gmail.com. Alege sa primesti ajutorul unui specialist si problemele tale vor gasi o solutionare mai usoara.