Cabinet psihologic Bucuresti? Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu. Descopera-te pe sine!

cabinet psihologic BucurestiO relatia esuata, un divort, pierderea unei persoane apropiate sau pierderea locului de munca, reprezinta puncte de cotitura din viata unei persoane. Pentru unii, situatiile de acest gen sunt usor de trecut, pentru altii insa, aceste esecuri/pierderi se transforma in frustrai si mai apoi in depresii. Rezultatul: suferinta in tacere, durerea si incapacitatea de a merege mai departe. ¨O sa treaca…¨, nu este suficient. Se impun masuri rapide. Cea mai sigura: vizita la un cabinet psihologic.

Statisticile arata ca aproape 80% din persoanele depresive cer ajutor dupa mai mult de un an, uneori chiar dupa 30 de ani de la debutul afectiunii. Pentru aceste persoane, sansele de vindecare sunt mici, majoritatea dintre ele ajungand la marginea prapastiei. ¨Saltul¨ devine doar o chestiune de stare..de timp.

Sa fii depresiv nu este o rusine si nici macar un capat de drum. Se intampla. Important este sa ai determinare si dorinta de a iesi din starea latenta. Refuzul nu-si are locul! Schimbarea incepe acum!

Daca esti in cautarea unui cabinet psihologic Bucuresti, Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu iti sta la dispozitie.

Cabinet psihologic Bucuresti-Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu. Viata merita o a doua sansa!

Stresul, boala secolului! Odata intrat in viata noastra, in casa noastra si in relatiile cu cei din jur..totul se schimba, iar schimbarea poate avea turnuri dintre cele mai neasteptate, mai nefericite. Dincolo de faptul ca stresul are un efect negativ asupra organismului, acesta isi pune amprenta asupra psihicului intr-o maniera greu de gestionat.

Multi percep depresia ca o stare de rau, de neputinta, de refuz in raport cu orice. Pasiunile care pana nu demult iti incantau viata se transforma in activitati banale, usor de ignorat, de abordat, si uneori, greu de inteles. Starea se instaleaza pe nesimtite si ramane acolo (in suflet, in minte, in spirit) o perioada nelimitata de timp. Se spune ca ajutorul vine de la cei din jur si de la prietenii apropiati. Nu intodeauna!

Schimbarea trebuie sa vine de la tine!

Vizita la cabinetul psihologic iti poate schimba viata si poate fi ¨acel¨ ceva de care ai nevoie pentru a-ti recastiga stima de sine si increderea in fortele proprii. Psihologul este un specialist in astfel de probleme/de stari si nicidecum un medic psihiatru. Tot ceea ce se intampla in cabinetul psihologic este terapie, cunoastere de sine si vindecare.

Un psiholog te ajuta sa gasesti strategii  eficiente de a face fata emotiilor negative si de a-ti intelege starile pentru ca mai apoi sa le poti elimina.

Cabinet Psihoterapie Andreea Popescucabinet psihologic Bucuresti

Atunci cand ai o problema, nu intodeauna discutia cu prietenii este benefica. Un psiholog are cunostintele necesare pentru a vedea dincolo de aparente si pentru a da un pronostic corect. La Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu gasesti resursele de care ai nevoie pentru a fi tu din nou!

Semnele care trebuie sa te ingrijoreze si, totodata, sa te duca la un cabinet psihologic Bucuresti sunt: dureri de cap inexplicabile si sistem imunitar scazut, lipsa de concentrare la munca si sanctiuni din partea sefilor, o atitudine defensiva, ganduri suicidale, refuzul de a socializa, refugiu in propriile ganduri, nivel de stima de sine scazut, etc.

Andreea Popescu face parte din Colegiul Psihologilor din Romania si te asteapta intrr-un cadru placut pentru a gasi impreuna calea spre reusita, spre fericire!