“Buy today wear it tomorrow”

narman-store-1408463037In aceasta perioada, majoritatea lanturilor de magazine ofera reduceri la numeroase produse. Magazinul Narman, ghidandu-se dupa sloganul “Dress to impress” ofera clientilor articole vestimentare de inalta calitate si eleganta, menite sa va faca sa straluciti indiferent de situatie si sa fiti remarcat pentru vestimentatia purtata. Conceptul “Buy today wear it tomorrow” este destinat tuturor celor care doresc sa achizitioneze produse Narman la preturi foarte avantajoase, fata de cele din perioada sezonului.

Care este oferta propusa de magazinul Narman in cadrul promotiei “Buy today wear it tomorrow”?

Prin oferta noastra “Buy today wear it tomorrow”, dorim sa oferim potentialilor clienti ocazia de a cumpara produsele oferite de firma Narman la un pret mult mai accesibil decat cel practicat in timpul sezonului.

Pana la data de 28 februarie, clientii nostri au la dispozitie in cadrul promotiei “Buy today wear it tomorrow”, posibilitatea ca la cumpararea oricarui model de costum Narman sa beneficieze de urmatorul pachet avantajos: retusarea la croitor se face gratuit, primiti un cadou la alegere care consta fie intr- pereche de butoni la pretul de 300 de lei, fie intr-o camasa cu manseta de butoni care valoreaza 250 de lei.; de asemenea, pretul costumelor pana la aceasta data este redus cu 25%.

Ce costume puteti cumpara in cadrul promotiei “Buy today wear it tomorrow”?

Oferta magazinului Narman este una variata, menita sa satisfaca si cele mai fine gusturi. Aveti la dispozitie mai multe categorii de produse: costume mire/ginere sau nasi, costume elegante barbati.

Costume mire/ ginere- in aceasta categorie, puteti achizitiona gratie promotiei “Buy today wear it tomorrow”, cel mai frumos si elegant costum de mire, care in mod sigur va atrage atentia tuturor invitatilor. Preturile variaza in functie de model, material, detalii etc.

Costume elegante barbati- aici aveti posibilitatea de a opta pentru un costum elegant, stilat, din diverse materiale, cu detalii variate. Puteti gasi costum ideal pentru o petrecere, o conferinta, o intalnire de afacere, un botez sau orice alt eveniment din viata dumneavoastra.

Datorita ofertei magazinului Narman va puteti comanda in aceasta perioada, costum mult visat la un pret mul mai mic, avand aceeasi calitate desavarsita. “Buy today wear it tomorrow”, este e promotie de care merita sa va bucurati, mai ales ca aveti posibilitatea de alege intre numeroasele modele prezentate pe site-ul firmei, ginere.ro.

Profitati acum de promotia “Buy today wear it tomorrow”, solutia ideala pentru cei inteligenti si preocupati de un viitor stralucit

Puteti comanda produsele oferite de firma Narman, atat telefonic, cat si direct de pe site-ul firmei. Pentru realizarea unei comenzi folosind pagina noastra www.narman.ro este necesar crearea unui cont personal, de unde puteti plasa comanda intr-un mod sigur si rapid. Ca modalitate de plata a comenzii dumneavoastra, puteti opta pentru plata cash sau cu cardul. Pentru mai multe informatii legate de oferta noastra “Buy today wear it tomorrow”, pentru comenzi, ne puteti contacta prin mail, telefon, accesand pagina noastra web ginere.ro, sau ne puteti vizita la sediul nostru din Sectorul 1, Bucuresti. Calitatea produselor noastre, preturile practicate si satisfacerea nevoilor clientilor nostri sunt principalele autuuri care ne recomanda si ne diferentiaza de alte firme.