Business Comunication – un adevarat sprijin pentru auditorii interni si financiari

Lucrati in domeniul auditaudit itului financiar si intern si aveti nevoie de o aplicatie informatica creata in scopul sa ajute auditorii? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in a oferi suport persoanelor ce realizeaza activitati de audit financiar, intern sau al sistemelor informatice? In acest caz, Business Comunication Timisoara detine solutia ideala pentru dumneavoastra.

Cu ce se ocupa firma timisoreana si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Business Comunication Timisoara este recunoscuta pentru calitatea serviciilor de audit pe care le ofera. Principalul serviciu pe care specialistii firmei l-au dezvoltat si practicat catre clienti este reprezentat de aplicatia informatica destinata auditorilor financiari si interni. Inca din 2006, aplicatia Bcomm Audit Manager a venit in sprijinul auditorilor oferindu-le suport pentru desfasurarea activitatilor care privesc planificarea auditului si structura dosarului in functie de fiecare misiune, exportul si importul dosarelor de audit, crearea unui numar nelimitat de foi de lucru, efectuarea unor operatii matematice si teste asupra fisierelor, esantionarea statistica a datelor, vizualizarea unor statistici cu privire la elementele dosarului, arhivarea si dezarhivarea si multe alte activitati.

Prin intermediul acestei aplicatii auditorul are posibilitatea de a isi defini o structura dinamica a dosarelor (permanent si curent) de audit pe care, mai tarziu, o poate reautiliza in cadrul mai multor misiuni de audit. Aceasta structura de dosar functioneaza ca si un sablon de lucru pe care se poate ridica orice tip de misiune de audit, fara a se mai redefini programele si foile de lucru. In acest mod, auditorul are posibilitatea de a isi defini propa sa abordare si procedura de audit, respectand cu precizie standardele de audit.

Managementul foilor de lucru si a tuturor dosarelor se realizeaza printr-un sistem riguros de referentiere automata. Aceste sistem nu permite dublarea referintelor pastrandu-se integritatea dosarului.

Auditul este o activitate intreprinsa pentru a putea oferi o nota certa, veridica, din exterior, asupra unei activitati desfasurate de o anumita firma, organizatie, persoana juridica etc. Exista audit financiar, audit al performantei, audit al sistemelor informatice si lista poate continua. Practic, aceasta activitate are scopul de a stabili adevarul intr-o anumita situatie si este realizata doar de persoane specializate si calificate in acel domeniu in care se doreste auditul.

Compania Business Comunication Timisoara vine in sprijinul clientilor ce au nevoie de servicii de audit IT. Acest tip de audit nu face altceva decat sa analizeze in detaliu sistemul informatic al companiei si evalueaza eficacitatea si eficienta utilizarii resurselor informatice. Cum tehnologia este in continua dezvoltarea si activitatea de audit IT trebuie sa tina pasul cu ea, iar firma Business Comunication Timisoara vine in sprijinul firmelor de doresc sa realizeze un astfel de audit al sistemului informatic.audit it

Asadar, daca doriti un program special conceput pentru activitatile de audit financiar si audit intern, apelati cu incredere la serviciile companiei Business Comunication Timisoara .

Date de contact:

Denumirea firmei: Business Comunication Timisoara;

Numar de telefon: 0356 171 267 sau 0764 167 826.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .