Bratari siliconice- obiecte promotionale?

Bratari siliconice oferite de Mico Promotion la preturi avantajoase! Daca nu v-ati hotarat ce obiecte promotionale sa oferiti pentru a va face cunoscut brand-ul, trebuie sa stiti ca acele articole care au o anumita utilitate sunt cele mai potrivite in acest scop. Ei bine, in aceasta categorie se incadreaza si bratile siliconice care se pot utiliza ca si accesoriu.

Tipuri de bratari siliconice

Compania Mico Promotion din Oradea va pune la dispozitie mai multe modele de bratari siliconice, personalizate in functie de dorintele fiecaruia dintre voi. Asadar, amintim:

  • bratari siliconice personalizate prin stantare;
  • bratari siliconice personalizate prin stantare si serigrafie;
  • bratari siliconice personalizate prin stantare si vopsire;
  • bratari siliconice personalizate prin serigrafie;
  • bratari siliconice personalizate prin stantare, umplere cu culoare si apoi prin serigrafie;
  • bratari siliconice fluorescente;
  • bratari siliconice compuse din fasii de diferite culori;
  • bratari siliconice multicolore.

Indiferent de alegerea pe care o veti face, va asiguram ca va veti bucura de efectul scontat.

Bratari siliconice- obiecte promotionale

bratari siliconiceAceste bratari siliconice reprezinta un accesoriu foarte des intalnit, in special in randurile tinerilor. Daca publicul vostru tinta este reprezentat de aceasta categorie a populatiei, atunci ati face bine sa profitati de efectul articolelor promotionale respective si sa le oferiti cu scopul de a va promova brand-ul intr-un mod eficient si deloc costisitor. Aceste bratari siliconice inscriptionate cu logo-ul companiei voastre nu vor ajunge numai la adolescentii care le poarta, ci vor fi observate si de catre adultii care intra in contact cu ei intrucat culorile placute si imaginile inscriptionate vor atrage cu siguranta, atentia acestora.

Avantaje bratari siliconice

Aceste bratari siliconice care pot fi achizitionate de la Mico Promotion prezinta o serie de avantaje care le recomanda ca fiind alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea unei modalitati eficiente si ieftine care sa va ajute sa transmiteti un anumit mesaj (promovarea brand-ului, a companiei sau imaginii voastre sau a unei cauze pe care o sustineti). Iata care sunt acestea: sunt rezistente la rupere, sunt disponibile intr-o gama variata de nuante, se pot personaliza prin diferite metode in functie de preferintele fiecaruia, reprezinta un mod original de accesorizare, sunt comode la purtare, ies in evidenta etc.

Comandati acum bratarile siliconice care sunt pe gustul vostru, iar promovarea va avea loc mai rapid si mai eficient ca niciodata!

Despre Mico Promotion

Compania Mico Promotion din Oradea a luat nastere in anul 2006, avand ca obiect principal de activitate, producerea de articole promotionale. Dorinta noastra este aceea de a ajuta fiecare societate sa se promoveze in randul posibililor clienti intr-un mod care sa le asigure rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt si cu costuri reduse. Gama noastra de produse este una extrem de bogata si de variata (peste 4000 de articole), astfel ca aveti garantia ca la noi veti gasi produsele care sa corespunda necesitatilor si cerintelor voastre. Printre acestea se afla si: insigne, bratari siliconice, brelocuri, medalii, monezi, placute metalice, cani ceramice si multe altele.

Suntem o echipa coeziva si dinamica, ce urmareste inovarile din domeniu pentru a oferi solutii moderne si optime care sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.