BPClean Master- servicii curatenie Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unor servicii curatentie Bucuresti executate la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un timp foarte scurt, compania BPClean Master din capitala reprezinta partenerul ideal la care puteti apela de fiecare data cand aveti nevoie, indiferent de statutul pe care il aveti (persoana fizica sau juridica).

servicii curatentie Bucuresti

Avantaje servicii curatenie Bucuresti

Daca jobul pe care il detineti la momentul actual este extrem de solicitant si nu va mai permite sa faceti decat foarte putine lucruri ce nu au legatura cu acesta, cu atat mai putin igienizarea si curatarea locuintei, atunci serviciile de curatenie oferite de catre BPClean Master reprezinta solutia ideala pe care merita sa o luati in considerare. Acestea, pe langa faptul ca diminueaza cantitatea de munca pe care trebuie sa o realizati suplimentar si eforturile fizice necesare pentru spalarea covorului, spre exemplu, va permit sa va indreptati atentia catre lucrurile care conteaza cu adevarat (petrecerea timpului liber cu familia, etc).

Din perspectiva unei persoane juridice, avantajele ar fi urmatoarele: eliminarea problemelor cu personalul propriu (salarizare, concedii, etc.), economisirea resurselor umane si materiale, castigarea timpului pentru alte activitati ce produc bani, servicii personalizate in functie de necesitatile voastre, garantia calitatii oferita de echipamentele si solutiile profesionale pe care le utilizam, etc. (se pot identifica aici si avantaje din punctul de vedere al unei persoane fizice).

Pachete servicii curatenie Bucuresti

In functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, societatea bucuresteana va pune la dispozitie mai multe tipuri de servicii de curatentie. Acestea sunt urmatoarele si pot cuprinde operatiunile enumerate, si nu numai:

  • Curatenie generala (la cerere): stergerea prafului, curatarea pardoselilor, spalarea geamurilor si a faiantei, golirea cosurilor de gunoi, curatarea bucatariei si a baii, etc;
  • Curatenie de intretinere (pe baza de abonament) – personalizata in functie de necesitatile fiecarui client in parte;
  • Curatentie dupa constructor (la cerere) – maturarea suprafetelor neacoperite, aspirarea si curatarea mochetelor, spalarea pardoselilor lavabile dure, stergerea prafului, curatarea si spalarea gresiei, faiantei, oglinzilor, etc, curatarea pardoselii si a mobilierului;
  • Curatenie industriala (se efectueaza in hale, depozite, spatii de productie, s.a.) – curatarea tavanelor, grinzilor, tubulaturii de aerisire, copurilor de iluminat, pardoselilor si peretilor,  spalari fatade, curatarea spatiilor exterioare, intretinerea spatiilor verzi, a suprafetelor de parcare, etc;
  • Intretinere pardoseli (indiferent de materialul din care sunt realizate: marmura, gresie, linoleum, granit, parchet) – spalare, lustruire, decapare, ceruire, tratare cu polish acrilic, curatare mecanizata;
  • Curatare mochete – cu spuma uscata sau prin metoda semi-umeda, ce nu umezeste in profunzime tesaturile.

De ce BPClean Master?

Apeland la serviciile de curatenie profesionala oferite de catre societatea BPClean Master din Bucuresti, veti avea parte numai de avantaje. Va asiguram de corectitudinea, promptitudinea, eficienta si profesionalismul echipei noastre, prezenta sa fiind simtita doar printr-o curatenie impecabila. Va intampinam cu servicii personalizate si flexibile, orientate catre nevoile voastre si realizate prin metode si solutii noi, cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie, astfel incat sa va obtinem satisfactia deplina.

Pentru o oferta exacta si mai multe informatii, va rugam sa luati legatura cu personalul societatii BPClean Master. Raspunsul va veni prompt si va fi unul sincer si precis.