BPClean Master iti ofera servicii de curatenie in Bucuresti

41f84cbb8994514e241bde4274621846Mentinerea curateniei poate fi un proces destul de obositor si chiar costisitor; fiecare suprafata necesita utilizarea unui anumit tip de produse de curatare. Astfel, esti nevoit sa achizitionezi atat detergenti speciali cat si echipamente profesioniste de curatare, in cazul in care doresti sa iti mentii suprafetele curate si fara zgarieturi sau alte urme pentru cat mai mult timp. In cazul in care doresti sa elimini aceasta grija, poti apela cu cea mai mare incredere la serviciile de curatenie oferite de firma BPClean Master in Bucuresti!

Serviciile de curatenie oferite de BP CLean Master sunt de inalta calitate, fiind adresate atat persoanelor ce au nevoie de mentinerea curateniei inauntrul locuintei cat si persoanelor ce detin o afacere si doresc sa isi mentina spatiul de lucru curat. Curatarea obiectelor si a suprafetelor se va realiza utilizand detergenti adecvati tipului de material, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Astfel, serviciile de curatenie oferite cuprind:

Servicii de curatenie generala in Bucuresti

Fiecare dintre noi isi doreste sa amane cat mai mult posibil curatenia generala sau sa o vada realizata ca printr-o minune, fara sa participe. Curatenia generala inseamna pentru multe persoane efort, alergii cauzate de praf sau chiar de detergenti, pierderea timpului, oboseala, etc. Daca doresti sa ai curatenia generala realizata la timp si nu doresti sa participi, BPClean Master iti vine in ajutor, de la stersul prafului pana la operatii mai complicate, cum ar fi curatarea obiectelor sanitare din baie, curatarea bucatariei, spalarea geamurilor si a tocurilor de la usi, spalarea pardoselei, etc.

Servicii de curatenie de intretinere in Bucuresti

Multi dintre noi avem stabilita o zi a saptamanii (de obicei, sambata) destinata curateniei pe care nu apucam sa o realizam in restul saptamanii. Nu ti-ar placea mai mult sa iti iei acea zi libera si sa te relaxezi, lasandu-ne pe noi sa facem treaba? Ne vom ocupa de curatarea echipamentelor electronice, stergerea oglinzilor, stergerea prafului, aspirarea pardoselii, golirea cosurilor de deseuri menajere, etc.

Servicii de curatenie dupa constructor in Bucuresti

Curatenia dupa constructor este una dintre operatiunile care iti da cea mai mare bataie de cap; de multe ori, cand te gandesti cat de mult vei avea de curatat dupa renovare, nici nu iti mai vine sa chemi constructorii sa se apuce de treaba. Firma BPClean Master iti va veni in ajutor cu solutii eficiente de curatare, lasandu-ti locuinta lipsita de murdarie dupa ce au plecat constructorii! Printre serviciile oferite in acest caz, mentionam: maturarea, curatarea si aspirarea mochetelor, spalarea pardoselelor, curatarea si spalarea gresiei, a faiantei, curatarea mobilierului si a obiectelor sanitare, utilizand solutii special create pentru fiecare suprafata in parte.

Servicii de curatenie industriala in Bucuresti

Serviciile de curatenie industriala sunt destinate persoanelor ce detin suprafete industriale, cum ar fi depozite, hale, spatii de productie, magazine si altele. Curatenia industriala cuprinde curatarea tavanelor, a grinzilor, a tuburilor de aerisire, a corpurilor de iluminat, a peretilor, a pardoselilor, etc. Mai mult decat atat, oferim si alte servicii, cum ar fi intretinerea pardoselilor, spalarea fatadelor, igienizarea depozitelor, curatarea spatiilor exterioare, intretinerea spatiilor verzi si a parcarilor.

Alege serviciile de curatenie Bucuresti BPClean Master! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

BPClean Master, date de contact:

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5
Telefon: 0726.131.992,

Fax: 021.423.56.83,

E-mail: info@bpclean.ro