Bomboanele kopiko sugar free

sugar-freeAdorate de catre copii dar si de catre cei mari, bomboanele kopiko sugar free sunt perfecte in orice moment, cu orice ocazie dar mai ales atunci cand vrei sa iti indulcesti ziua. Probabil va intrebati de ce kopiko sugar free, adica fara zahar. Zaharul este una din marile probleme ale industriei alimentare, alaturi de sare si substantele chimice care sunt folosite la preparearea tuturor produselor din domeniul alimentar. Bine inteles, zaharul, consumat in cantitatile normale pentru corp nu are nici un efect daunator.

Drajeurile kopiko sugar free bune pentru oricine

In acest articol va vom explica magia din spatele bomboanelor delicioase cu extract de cafea natural kopiko sugar free. Totul pleaca de la o placere atunci cand vorbim despre dulciuri. Insa, si cafeaua este o placere pentru majoritatea celor mari, nu-i asa? Ei bine, expertii nostri au reusit intr-un final sa imbine doua mari placeri intr-o singura bomboana kopiko sugar free care imbina atat gustul intens de cafea naturala si dulceata caracteristica la care se asteapta oricine atunci cand vine vorba de drajeuri.

Spuneam mai devreme ca vrem sa va oferim placere, insa suntem foarte atenti si la doua mari probleme. Dietele si consumul excesiv de zahar. Tocmai de acea bomboanele kopiko sugar free nu au deloc zahar. Daca pentru tinerele domnisoare si doamne talia este un motiv de ingrijorare si efort, atunci fiecare gram de zahar poate ingrasa, asa ca noi venim sa va oferim placere, fara a mai numara calorii si ruina diete, doar gust de cafea si placere.

Pentru cei cu diabet zaharat stim cat de grea poate fi fiecare zi, mai ales in conditiile in care aproape tot ce bagam in gura este cu zahar, painea, sucurile, carnea si preparatele din carne, chiar si unele produse sarate contin zahar. Insa nu si bomboanele kopiko sugar free! Acestea contin indulcitori naturali da si de sinteza ce pot inlocui fara probleme efectul zaharului. Toate pentru ca oricine sa se poata bucura de placerea Kopiko!

Nu oferiti drajeuri kopiko sugar free copiilor mici!

Drajeurile kopiko sugar free contin fiecare 2,45% extract de cafea Java Premium si sunt create fara a folosi vreun soi de arome artificiale. De asemenea, pentru ca stim ca o punga plina de bomboane kopiko sugar free nu poate fi golita din prima, desi suntem siguri ca va doriti asta, ambalajul este prevazut cu sistem Easy Open, astfel incat prospetimea drajeurilor va fi tot timpul prezenta.

Ca si recomandari de servire pentru bomboanele kopiko sugar free va putem spune ca acestea pot insoti de minune o cafea intensa ornand gustul cefelei cu aroma lor specifica si mai ales cu dulceata lor. Bomboanele kopiko sugar free nu sunt recomandate spre a fi consumate de catre copii mici deoarece acestea contin cofeina , din extrasul de cafea, iar pentru cei mici aceasta ar duce la tulburari de somn, agitatie si… ei bine, stiti ce fac copii mici cand au o mega-doza de energie.

Pe fiecare dintre dumneavoastra va asteptam pe siteul nostru, www.kopiko.ro pentru a ne cunoaste mai bine, dar si pentru a vedea de ce bomboanele kopiko sugar free sunt perfecte oricand, oriunde.