Bomboanele fara zahar Kopiko

bomboane fara zahar

Societatea actuala incepe sa constientizeze efectele nocive ale consumului de zahar, dar si uriasele cantitati ale acestui produs pe care zilnic un om le consuma, chiar fara sa constientizeze. Cea mai mare cantitate de zahar o gasim in dulciuri si sucuri racoritoare. Bomboanele in mod normal sunt create intr-o proportie de 80 de procente din zahar, insa nu si cele produse de noi. Va oferim bomboanele fara zahar Kopiko cu savoare intensa de cafea. Aroma cafelei Java Premium este cea care insufleteste aceste bomboane, oferind un gust intens de cafea, dar si placerea de a savura o cafea excelenta, oriunde si oricand.

Alegeti bomboanele fara zahar Kopiko

Bomboanele fara zahar Kopiko sunt destinate tuturor persoanelor care doresc sa controleze cantitatea de zahar consumata in fiecare zi, dar si pentru cei ce au afectiuni diabetice si intoleranta la zahar.

Zaharul in mod normal este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar dar si prin procesarea fructozei. Aceste doua surse sunt combinate pentru a obtine zaharul pe care il cunoastem cu totii. Acesta este folosit aproape in toate preparatele si produsele alimentare, chiar si in condimentele universale, dar si in toate sucurile. bomboanele fara zahar Kopiko sunt printre singurele bomboane din lume care nu contin zahar. Pentru a reusi acest lucru am optat la utilizarea diferitilor inlocuitori ai acestuia, cum ar Sorbitol, Xylotil, dar si miere. Prin utilizarea acestor inlocuitori si a cafelei premium Java, reusim sa obtinem aceeasi savoare ca si a unei cesti de cafea Java.

Bomboanele fara zahar Kopiko, un rasfat sanatos

Chiar daca nu sunteti printre persoanele care sufera de afectiuni diabetice, bomboanele fara zahar Kopiko sunt recomandate. Spunem acest lucru deoarece consumul de zahar in cantitati mari nu duce doar la diabet. Acesta poate duce si la o serie de afectiuni cum ar fi obezitatea, slabirea sistemului imunitar, imbatranirea pielii, afectiuni ale cavitatii bucale si deteriorarea danturii, precum si multe altele.

La nivel mondial se doreste tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste consumul excesiv de zahar. Tocmai din acest motiv, bomboanele fara zahar Kopiko pot fi o varianta perfecta de a va indulci ziua intr-un mod sanatos, venind in ajutorul celor care vor sa detina controlul asupra cantitatii de zahar consumate. Cantitatea de zahar recomandata de catre expertii in nutritie si in prevenirea bolilor diabetice este de cel mult 6 – 7 lingurite pe zi. Insa, in conditiile in care aproape toate alimentele si produsele alimentare din comert contin cantitati deloc neglijabile, aceasta limita de 40 – 50 grame de zahar este depasita cu mult.

Ca si concluzie, putem spune ca o dieta bazata pe consumul corespunzator de zahar poate duce la evitarea mai multor afectiuni. Bomboanele fara zahar Kopiko sunt cea mai buna modalitate de a va bucura de dulceata oferita de dropsurile Kopiko dar si de savoarea cafelei numarul 1 in lume, Java Premium.

Asadar, bomboanele fara zahar Kopiko sunt o modalitate excelenta de a va indulci in mod sanatos, dar si de a va energiza. Va asteptam pe siteul nostru, www.kopiko.ro pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre gama de dulciuri cu extras de cafea.