Boltari zidarie trainici, de la Sigicom

boltari

Vrei sa construiesti un zid sau un gard si nu stii ce material de constructii sa folosesti? Cauti un material trainic si, in acelasi timp, rezistent? In acest caz, ai nevoie de boltari zidarie, ce pot fi utilizati la ridicarea unor diferite constructii, indiferent ca vorbim de ziduri exterioare sau interioare. Sigicom este una dintre cele mai apreciate companii din Romania, fiind specializata pe fabricarea si comercializarea de elemente din beton necesar in domeniul constructiilor, printre care si boltari zidarie de cea mai buna calitate.

Alege boltari zidarie si lucrezi cu spor!

Exista o multime de materiale de constructii asa ca, probabil, te intrebi de ce ai alege sa construiesti casa mult dorita din boltari zidarie? Ei bine, poti beneficia de o serie de avantaje. Primul dintre acestea il reprezinta faptul ca acesti boltari sunt de dimensiuni mari, deci casa dorita va fi ridicata incredibil de repede, asta pentru ca se lucreaza cu spor cu aceste materiale de constructii, iar zidurile casei se inalta vazand cu ochii.

Apoi, un alt avantaj este acela ca au dimensiune exacta, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca lucrarea nu va fi una de cea mai buna calitate. De asemenea, spre deosebire de alte materiale de constructii, boltari zidarie sunt mult mai rezistenti, dar si trainici, mai ales daca sunt utilizati in locuri care sunt expuse la umiditate, asa cum sunt fardurile, piscinele, caminele subterane, dar si in medii cu intemperii, precum fose septice.

Totusi, boltari zidarie au si un mic dezavantaj, care se poate rezolva, insa, foarte usor. Este vorba despre faptul ca acest material de constructii nu este termoizolant, dar cu tehnologiile moderne de folosire a polistirenului, scapati si de aceasta grija.

Sigicom fabrica boltari zidarie trainici

Compania Sigicom fabrica, de ani buni, boltari zidarie de cea mai buna calitate, astfel ca a devenit, in scurt timp, una dintre cele mai apreciate societati din Romania producatoare de elemente din beton destinate domeniului constructiilor.

Sigicom poate produce atat boltari zidarie, cat si pentru fundatie, de diferite dimensiuni. Boltarii fabricati de compania Sigicom sunt unii dintre cei mai rezistenti, asta pentru ca la punctul de lucru Sieu Magherus al firmei se utilizeaza o vibropresa Brouiller, fabricata in Franta, ce are un sistem hydraulic ce poate atinge presiuni chiar si de 80 bari.

Boltari zidarie care sunt produsi si comercializati de compania Sigicom nu doar ca sunt rezistenti si trainici, dar sunt si ieftini. Astfel, in cazul in care va decideti sa realizati o constructie din boltari, trebuie sa stiti ca economisiti sit imp si bani.

Sigicom te ajuta sa construiesti

Compania Sigicom are sediul in Bistrita si a luat fiinta in urma cu 20 de ani. Acum, compania este specializata pe fabricarea de elemente din beton, inclusiv boltari zidarie. Sigicom produce materiale de constructii in cadrul unei fabrici in care se afla o hala in care sunt produse prefabricate din beton, un atelier in care sunt sudate armaturi si o hala in care sunt fabricati poliesteri armati cu fibra de sticla.

In cazul in care cautati boltari zidarie de cea mai buna calitate, Sigicom este solutia. Mai multe informatii despre materialele fabricate, se gasesc pe website-ul sigicom.ro.