Boltari Sigicom – Alternativa ideala in constructii la caramida si BCA!

boltariFie ca vorbim de persoane private, de mari companii interne si internationale sau de institutii publice, cu totii urmaresc, atunci cand isi ridica sediile in marile orase, gasirea unor solutii rapide si de calitate in domeniul constructiilor. Din fericire pentru acesti intreprinzatori, pe piata exista la ora actuala materiale de constructii care permit ridicarea unor constructii in intervale foarte scurte de timp. Din gama acestor materiale de ultima generatie fac parte si asa-numitii boltari. Acest tip material constructiv are avantajeul de a contribui la ridicarea unor cladiri imense in intervale relativ scurte de timp. Daca e sa comparam boltarii cu produse precum caramida ceramica, ajungem la concluzia cei dintai aduc mult mai multe avantaje constructorilor. O firma din Romania care va ajuta in lucrari de zidarie sau fundatie, punandu-va la dispozitie o gama bogata de boltari de diferite dimensiuni, este Sigicom din Bistrita.

Boltari de la Sigicom – Construiti rapid si sigur!

Firma din Bistrita are capacitatea de a va oferi boltari pentru toate tipurile de constructii pe care le demarati. Aceasta poate produce o cantitate crescuta de boltari. Productivitatea este una care se datoreaza utilizarii unei vibroprese marca Brouiller, modelul MMH4P. Aceasta aparatura este de fabricatie franceza, avand in componenta un sistem hidraulic ce atinge presiuni de pana la 80 bari, motiv pentru care vibrocompactarea ofera o rezistenta foarte mare produsului. In procesul de productie al acestor boltari sunt respectate normativele europene, aplicabile si in Romania.

Sigicom va intampina cu o oferta diversificata de boltari. Din aceasta puteti alege boltari pentru fundatie sau pentru zidarie, cu lungimi de 500 mm si inaltime de 200 mm. In functie de tipul acestora, latimea difera astfel: cei de zidarie au 100, 200 sau 250 mm latime, iar cei de fundatie au 200, 250 sau 330 mm. Boltarii pentru fundatie sunt fabricati si la dimensiunile 250x250x200 mm.

Ce reprezinta acesti boltari ?

In domeniul materialelor de constructii, acesti boltari sunt intalniti si sub denumirea de blocuri din beton pentru zidarie. Ei reprezinta materiale artificiale de constructie care au o forma paralelipipedica, fiind prevazuti in interior cu camere de aer. Boltarii sunt intalniti azi in domeniul constructiilor ca o alternativa la caramida sau la blocurile BCU acolo unde conditiile impun acest lucru.

Boltarii Sigicom se numara printre cu aplicatii in constructia zidurilor, a dependintelor si a anexelor din jurul unei gospodarii sau cladiri, precum si a fundatiilor sau a zidurilor portante ale cladirilor. Boltarii sunt produse din beton semiuscat, presat in matrite cu ajutorul vipropreselor.

Avantajele utilizarii acestor boltari!

Exista doua avantaje fundamentale care fac din acesti boltari materiale ideale pentru orice constructie

– marimea: fiind de marime mare, cu ei se lucreaza cu spor, iar lucrarile se ridica vazand cu ochii.

– exacti ca dimensiune: dimensiunea exacta are implicatii pozitive asupra timpului de lucru, a costului manoperei si, mai ales, a calitatii lucrarii executate.

Asadar, boltarii de zidarie va pot ajuta oriunde doriti construirea unui zid, inclusiv la construirea unui gard. Cu acelasi succes pot fi utilizati atat la construirea zidurilor exterioare, cat si la ridicarea celor interioare.

Firma Sigicom din Bistrita este un actor important pe piata produselor din beton. Acesti boltari din beton, alaturi de toate celelalte materiale de constructie oferite, sunt produse in halele complexe de productie de care dispune firma.

Date de contact: 

Bistrita str.Lavandei nr.7, jud. Bistrita-Nasaud

Tel: 0263 238 026;

Fax: 0372 876 512;

E-mail: office@sigicom.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!