Biteco topeste gheata

bitecoNimic nu este mai enervant pentru un sofer decat un drum acoperit cu polei. Prima ninsoare, cea care ia mereu prin surprindere autoritatile, aduce si primele accidente din cauza drumurilor necuratate si alunecoase. Mai mult decat atat, la sectiile de ortopedie se prezinta zilnic sute de persoane, victime ale trotuarelor acoperite de gheata. Chiar daca sunt prevazute sanctiuni usturatoare pentru cei care nu folosesc materiale antiderapante, problemele sunt parca trase la indigo odata ce mercurul din termometre scade sub zero grade Celsius.

Peisajul de iarna pe strazi este mereu acelasi, trafic printre nameti si pietoni nevoiti sa faca in fiecare dimineata echilibristica pe trotuarele acoperite de gheata sau zapada. Parcarile devin patinoare pentru bolizii cu multi cai putere, iar caile de acces in magazine sunt adevarate pericole. Pentru ca aceste situatii neplacute sa dispara, exista o singura solutie: materialele antiderapante. Odata aplicate, problemele se topesc.

Pentru lupta cu nametii, multe persoane aleg lopata, o varianta care se dovedeste de cele mai multe ori inutila si epuizanta. La nivel de municipalitate, din cauza reducerilor de cheltuieli, sarea si nisipul sunt imprastiate pe carosabil in cantitati industriale. O solutie care da randament, insa numai pe moment, caci primavara scoate la iveala asfaltul crapat ca rezultat al tratamentului la care a fost supus pe timp de iarna.

Conceput ca metoda garantata, materialul antiderapant nu trebuie sa lipseasca din artileria pentru iarna. Acesta are in compozitie clorura de calciu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, anhidrid, antiaglomerant precum si multe alte saruri si cloruri, combinate in asa fel incat sa nu afecteze suprafata peste care este aplicat materialul.

Dincolo de compozitie, materialele antiderapante ofera o serie de avantaje. In primul rand, topeste si impiedica formarea poleiului. In al doilea rand, penetreaza rapid gheata si zapada, mai repede ca sarea. Odata aplicat, efectul dureaza pana la 48 de ore. Chiar daca afara este ger, actioneaza eficient, chiar si la valori negative de pana la -30 de grade Celsius. Si nuu in ultimul rand, poti folosi materialul antiderapant ca metoda de preventie, in cazul in care se anunta vreme capricioasa.

Pe piata exista multe oferte in materie de antiderapante, insa putine se dovedesc utile. Pentru siguranta ta, alege produsele de calitate oferite de Biteco, expertul in material antiderapant. Noi iti punem la dispozitie materiale antiderapante care protejeaza suprafetele de piatra, beton si mixuri asfaltice. Mai mult decat atat, produsele noastre se pot folosi atat pe suprafete asfaltate cat si pe teren neamenajat, precum drumuri din paduri si drumuri de tara. Iti doresti produse profesionale la preturi ieftine? Nimic mai simplu, apeleaza la Biteco!

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu curateniei, am dezvoltat o gama vasta de servicii care vine in intampinarea cerintelor diverse pe care clientii si colaboratorii nostri le au. Biteco Sibiu ofera solutii complete in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere. Fie ca este vorba de alpinism utilitar, spalatorie textile, amenajari spatii verzi, dezapezire, servicii profesionale mutari, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, servicii curatenie birouri, curatenie spatii de productie, curatenie parcari sau spatii exterioare, apeleaza cu incredere la Biteco Sibiu. Din echipa noastra fac parte profesionisti in domeniu gata sa-ti sara oricand in ajutor. Pentru noi, seriozitatea, promtitudinea si corectitudinea sunt elemente obligatorii in serviciile pe care le oferim. Retine, cu Biteco ai certitudinea calitatii.