Biteco. Top 4 unelte eficiente pentru deszapezire

Biteco. Topul celor 4 unelte eficiente pentru deszapezireStiai ca in Japonia iarna nu vine niciodata pe nepregatite? In timp ce in Romania se utilizeaza inca plugurile si tractoarele pentru a deszapezi drumurile nationale, japonezii folosesc ustensile sofisticate, care curata perfect soseaua, iar pe laterale raman “munti” de zapada. Si pentru ca trebuie sa profite de orice oportunitate, turistii dau bani grei pentru a putea vedea acesti “munti” si pentru a se fotografia cu minunatiile create de om.

Chiar daca Romania nu se compara cu Japonia si se afla cu cel putin 100 de ani in urma tehnologiei folosita de catre aceasta, si in tara noastra exista companii ce se ocupa eficient de deszapezire. Una dintre acestea se numeste Biteco si isi are sediul in Sibiu.

Biteco are o experienta de peste 15 ani in domeniul curateniei, punand un accent deosebit pe calitatea tuturor serviciilor prestate. Printre aceste servicii se numara si cel de deszapezire, serviciu ce este utilizat pentru curatarea drumurilor publice, astfel incat circulatia sa nu fie ingreunata si sa se elimine, pe cat posibil, pericolul producerii de accidente.

Care sunt cele mai eficiente unelte utilizate pentru deszapezire?

Iarna este anotimpul preferat al multor oameni si, in special, al copiilor, insa acesta este si anotimpul celor mai multe accidente. Soferii nu se asigura suficient de mult si nu adapteaza viteza masinii la carosabilul cu zapada, gheata sau polei, iar pietonii au probleme din cauza cazaturilor.

In toate aceste cazuri intervin autoritatile, care  semneaza contracte cu firme de deszapezire pentru fluidizarea traficului pe timp de iarna. O astfel de firma este si Biteco.

Pentru toti cei ce se lupta cu zapada, Biteco a facut un top 4 al uneltelor de deszapezire cel mai des utilizate in Romania, top pe care-l prezentam, pe scurt, chiar acum:

1. Lopetile. Poate ca o astfel de unealta iti pare rudimentara, insa ea este foarte eficienta pentru toti gospodarii ce doresc sa-si curete singuri zapada din curte si din fata casei. Lopetile pentru zapada sunt fabricate dintr-un plastic special si foarte rezistent, cu un maner ergonomic ce te ajuta sa duci la bun sfarsit munca inceputa. Si pentru ca producatorii au luat in calcul si eficienta atunci cand au creat acest gen de unealta, lopata pentru zapada este ranforsata pe margini cu aluminiu, in acest mod, chiar daca zapada este ingehtata, lopata isi face datoria.

2. Impingatorul pentru zapada. Este foarte eficient pentru suprafetele foarte mari. Materialul din care este fabricat este usor, astfel incat impingatorul poate fi utilizat cu spor.

3. Spargatorul de gheata. Este vorba despre o lama din otel ce se monteaza pe o coada universala din lemn sau aluminiu. Cu ajutorul acestei unelte, gheata nu mai are nici o scapare.

4. Masinile special create pentru deszapezire. Aceste masini se utilizeaza pentru curatarea si evacuarea zapezii de pe soselele nationale si chiar si de pe drumurile pietonale din Biteco. Topul celor 4 unelte eficiente pentru deszapezire1marile orase. Fie ca este vorba despre autovehicule sau pietoni, drumul trebuie sa fie curat pentru a evita diverse accidente. Masinile utilizate de catre compania Biteco au o capacitate de 40 de tone de zapada pentru fiecare ora, eliminand, astfel, cu succes, toata zapada nedorita. Carosabil, parcuri sau paduri, masina face fata oricarei provocari.

Daca vrei sa ai parte de drumuri fara pic de zapada, alege serviciul de deszapezire Biteco. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Biteco? Suna la numerele 0269-252.233 si 0747-248.326 sau trimite un e-mail pe adresa office@biteco.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.