Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia- Birou executor judecatoresc in Arad

birou executor judecatorescAi de recuperat o suma de bani si vrei sa te lasi pe mana legii? Cauti un birou executor judecatoresc care sa-ti garanteze recuperarea pe cale amiabila a creantelor? Afla ca ai un ajutor pe care te poti baza: Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia, cu sediul in Arad.

Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, executari directe (evacuari, puneri in posesie etc.), executari indirecte (urmarirea mobiliara si imobiliara a creantelor), toate acestea sunt doar o parte din serviciile asigurate de Pasculescu Horia, birou executor judecatoresc.

Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia este alcatuit exclusiv din specialisti in domeniu, cu vasta experienta si gata in orice monent sa solutioneze chiar si cele mai dificile cazuri. Abordam corect si obiectiv fiecare caz, astfel ca poti avea siguranta ca prin serviciile noastre obtii dreptatea si bunurile care ti se cuvin. Mai mult, tratam cu profesionalism solicitarile clientilor, oferind totodata, promptitudine si transparenta in actiunile noastre.

De ce sa te lasi pagubit cand poti foarte simplu sa recastigi ceea ce este al tau! Asadar, fa-ti dreptate prin intermediul unui birou executor judecatoresc, mai exact, apeleaza la Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia.

Birou executor judecatoresc sau cum sa obtii dreptate in fata legii!

Conform Codului de procedura civila executarea silita este o metoda juridica de recuperare a unor datorii care au fost stabilite prin titluri executorii precum hotarari/sentinte ale instantelor de judecata, contracte notariale de bunuri sau bani, credite bancare si alte situatii identice.  Executarea silita nu este obligatorie, insa ea este intodeauna posibila atunci cand debitorul nu-si executa de bunavoie obligatia stabilita in titlul executoriu.

Persoana care doreste sa-si puna in executare un titlu va trebui sa apeleze la servciile  unui executor judecatoresc cu care va incheia un contract. Un executor judecatoresc are la indemana mai multe mijloace prin care sa poata constrange debitorul si astfel, sa obtina dreptate pentru clientul pe care il reprezinta.

Care sunt activitatile unui birou executor judecatoresc?

Dreptul la executarea unei hotarari judecatoresti este unul dintre aspectele dreptului de acces la justitie. Cu alte cuvinte, un birou executor judecatoresc mijloceste comunicarea dintre cetatean si lege. Printre activitatile unui birou executor judecatoresc se numara:

– notificarea actelor judiciare si extrajudiciare

– comunicarea actelor de procedura

– recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante

– constatarea unor situatii de fapt si inventarierea unor bunuri

– confiscari

– executari directe si executari indirecte

Birou executor judecatoresc pentru situatii diverse? Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia

Avand experienta, cunostinte avansate in domeniul legii, precum si un portofoliu bogat de clienti, Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia iti pune la dispozitie specialistii sai.

Indiferent de complexitatea solicitarilor venite din partea clientilor si indiferent de nivelul de dificultate, Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia iti pune in valoare drepturile. Rezolvam prompt orice caz si intervenim cu maximum de profesionalism.

Competenta teritoriala a biroului nostru se intinde pe tot cuprinsul judetului Arad. Pentru informatii suplimentare contacteaza-ne la numarul de telefon: 0744.617.989 sau vino direct la sediul firmei situat pe bulevardul General Vasile Milea, nr.41, ap 2, Arad.

Cauti un birou executor judecatoresc care sa-ti garanteze furnizarea unor solutii optime, in timp rapid? Solutia: Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia.