Biro Finart-Expert in placi ceramice sobe

placi ceramice sobeSobele reprezinta solutia optima pentru incalzirea caselor, conferind o nota aparte locuintei si un ambinet deosebit. Motivul? Imbinarea perfecta intre traditie si confort. Daca esti in cautarea unor placi ceramice sobe, menite sa puncteze atat la capitolul design, cat si la capitolul calitate, alege Biro Finart, companie ce are ca principal domeniu de activitate realizarea si comercializarea obiectelor decorative din ceramica.

Astfel, din catalogul de produse oferit de Biro Finart poti opta pentru diverse placi ceramice sobe, de diferite dimensiuni si modele, totul pentru ca acestea sa se adapteze oricarui camin si decor.

Placi ceramice sobe-Confort si design deosebit

Sa recunoastem: soba reprezinta un element ce nu se deomodeaza odata cu trecerea timpului si nici nu tine cont de tendintele in domeniu. Practic, sobele raman un element central in designul oricarui camin, oferind, dincolo de avantajul estetic, confort si o atmosfera aparte. Daca vrei sa-ti amenajezi caminul intr-un mod traditional, si totodata elegant, alege sobele din placi ceramice. Sunt deosebite, extrem de rezistente la temperaturi ridicate si nu in ultimul rand, dureaza o vesnicie!

In cazul in care ai deja o soba si vrei sa-i adaugi un plus de originalitate,  alege placi ceramice cu un design simplu sau elaborat. Astfel, vei face o investitie pe termen lung si vei puncta la capitolul stil. De asemenea, vei obtine numeroase avantaje, deloc de neglijat. In primul rand, piesele ceramice, prin structura lor, pot acumula o cantitate mare de caldura, pe care mai apoi o redau in aerul din incapere. Mate sau lucioase, fetele pieselor ceramice dispun de diferite modele care infrumuseteaza sobele si maresc suprafata de incalzire.

Biro Finart-Furnizor de placi ceramice sobe

Biro Finart realizaza placi ceramice  sobe de diferite dimensiuni, modele si culori astfel incat sa le alegi pe cele care corespund necesitatilor si preferintelor tale. Moderne sau traditionale, indiferent de combustibilul folosit, sobele confectionate din placi ceramice Biro Finart, se vor integra perfect in design-ul locuintei tale, fie ca este un camin amenajat in stil rustic, clasic ori modern.

Placile ceramice realizate de Biro Finart raspund cu succes exigentelor in materie de calitate, confort, rezistenta si design. Datorita finisajelor impecabile, sobele confectionate din placi ceramice pot decora intr-un mod aparte locuinta, devenind astfel, mai mult decat o sursa eficienta de caldura.

Avantaje placi ceramice sobe Biro Finart

– Rezistenta mecanica ridicata

– Rezistenta si stabilitate la temperaturi extreme

– Asigura confort termic optim

– Ciclu de viata extrem de lung

– Efect izolator puternic

– Design atractiv

– Diversitate de modele

– Paleta coloristica bogata

Biro Finart-Placi ceramice sobe si obiecte decorative din ceramica

Infiintata in 1997  la Budapesta, Biro Finart s-a specializat pe producerea si comercializarea obiectelor decorative din ceramica, acumuland experienta in smaltuire si prelucrare. Punem la dispozitia clientilor numeroase modele de sobe si seminee de diverse dimensiuni, forme si culori. In confectionarea acestora utilizam doar materie prima furnizata din Germania si Italia, ceea ce reprezinta un argument in plus menit sa confirme calitatea produselor Biro Finart.

Catalogul nostru de produse cuprinde: sobe teracota, seminee fonta, sobe portabile, usi sobe, usi seminee, placi ceramice sobe, sobe cu plita, seminee ceramica, elemente decorative ceramica, precum si multe altele.

Oferim de asemenea si servicii de executie la comanda, cu termene scurte de livrare.

Pentru a consulta intreaga oferta Biro Finart si pentru a comanda placi ceramice sobe, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.