Biro Finart: 5 motive pentru a-ti monta un semineu

Biro Finart. 5 motive pentru a-ti monta un semineuCe poate fi mai placut decat sa lenevesti, tolanit pe o canapea, in fata unui semineu incins, cand afara viscoleste, vantul suiera cu putere, iar gradele sunt multe, dar cu minus? Sa mergi la mare, ar spune multi. Insa cum visul de a ajunge in Caraibe in mijlocul iernii este prea putin realizabil pentru majoritatea oamenilor, nu-ti mai ramane decat varianta semineului, care chiar daca nu-ti ofera plaje cu nisip alb si ape turcoaz, iti asigura o caldura identic dogoritoare, placuta si relaxanta.

Daca iti doresti sa te pregatesti pentru iernile geroase care vor urma, nu neglija si varianta de a-ti monta un semineu. Acesta nu se comporta ca o teracota, care da caldura chiar si dupa ce focul s-a stins, insa atata timp cat bagi lemne pe foc te va incalzi peste masura si, in plus, este deosebit de estetic, si chiar la moda.

Semineul si moda amenajarilor interioare in 2014

Si totusi, ce este un semineu? Acesta reprezinta o constructie arhitectonica, cu rolul de a incalzi incaperea, dar care are si valoare estetica. Este alcatuit din 2 elemente prinicipale: focarul si cosul pentru evacuarea fumului. Pe langa acestea, un semineu mai are o fundatie, o vatra si un cenusar, deschidere, gura de tiraj si camera de fum. In plus, mai adaugam ornamentele, placile si diverse ustensile.

In cate categorii se impart semineele? In 2:

– Seminee fixe. Semineele din aceasta categorie reprezinta un element din arhitectura locuintei, este practic o constructie zidita, asemanatoare cu o teracota.

– Seminee mobile. Sunt seminee prefabricate, avand o carcasa de metal, si se pot cumpara de-a gata din magazine. Se monteaza oriunde intr-o locuinta. Se pot alimenta cu lemne, gaz sau chiar propan. Seminee deosebit de moderne, sunt la moda in 2014.

Daca vrei sa fii si tu in pas cu moda anului 2014 in ceea ce priveste amenajarile interioare, monteaza-ti un semineu, fie fix, fie mobil. Noi am opta pentru varianta fixa sau clasica. Este mult mai romantica, mai solida, si iti permite sa te simti ca in vacanta de fiecare data cand aprinzi focul.

Seminee de la Biro Finart

Daca optezi pentru un semineu fix, Biro Finart este compania care-ti pune la dispozitie mai multe modele. Orienteaza-te in functie de preferinte si nevoi si monteaza-ti un semineu de calitate.

Dimensiunile, culorile si formele pe care Biro Finart ti le pune la dispozitie sunt numeroase, iar calitatea este indiscutabila, poate datorita seriozitatii companiei care are sediul mama la Budapesta inca din 1997 si, ca urmare a cererii foarte mari din ultima vreme, a hotarat sa se extinda, si nu in ultimul rand, si datorita tehnicii inovative cu care se produc semineele in ziua de astazi. In plus, materia prima este procurata direct din Italia sau Germania, iar personalul companiei este deosebit de priceput si iti va executa comanda exact dupa gusturile tale. Termenul de livrare este scurt, astfel incat te vei bucura de semineul tau cat mai repede.

Una peste alta, daca te intrebi de ce sa cumperi un semineu si sa ti-l montezi in locuinta, iata 5 motive pe care nu le poti trece cu vederea:

– Iti ofera caldura in permanenta;Biro Finart. 5 motive pentru a-ti monta un semineu1
– Este estetic;
– Te face sa te simti ca in vacanta intr-o cabana de munte;
– Iti permite sa te relaxezi;
– Are un pret redus de achizitie.

Acestea sunt doar cateva dintre motive, insa sunt cele mai importante!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege seminee Harghita Biro Finart. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Biro Finart? Suna la numarul 0746-815.150 si 0728-763.076 sau trimite un e-mail pe adresa kurko.csilla@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.