Bios Natura – produse 100% naturale pentru tine

bios naturaPutine sunt produsele din zilele noastre in care putem avea incredere maxima. De la cele alimentare, medicale si pana la cele utilizate pentru igiena corporala, toate sunt puse sub semnul intrebarii din cauza ingredientelor din care sunt compuse. Sa luam exemplul unei sticle de suc, acolo unde vedem un manipulator “5% suc natural”, iar restul o insiruire de E-uri si alti oxidanti sau coloranti alimentari. Iar situatia se repeta si in cazul produselor medicale sau pentru igiena, acolo unde gasim o alta multitudine de produsi chimici ajutatori, cu rolul dedicat de “a ne ajuta sa scapam de boli”. In toate aceste cazuri, adevarul nu este nici macar la mijloc, ba dimpotriva, consumand produse cu multe E-uri si alte combinatii de acest gen, corpul si sanatatea noastra nu fac decat sa se degradeze in timp si sa ajungem la un moment dat intr-un punct din care sa nu mai avem cale de intoarcere.

Din aceasta cauza, tot mai multi oameni incearca produsele naturiste pentru a-si trata o serie de probleme. Mai ales in domeniul medicinei, beneficiile medicamentelor naturiste au fost incercate si testate secole de-a randul. Procurarea medicamentelor naturiste este destul de simpla. De la buticuri pana la farmacii, si chiar de pe internet, sunt la indemana pentru orice simptom imaginabil. De asemenea, produsele naturiste sunt mai ieftine decat celelalte. Alt merit al medicamentelor naturiste este acela ca pot fi cumparate fara reteta. De asemenea, produsele din plante, cu exceptia cazului in care sunt amestecate cu alte ingrediente, in timpul prelucrarii, sunt considerate ca fiind 100% naturale. Iar in lumea E-urilor care ne inconjoara, aceasta incepe sa fie o calitate foarte apreciata.

O astfel de calitate apreciata o au produsele Bios Natura. In colaborarea cu medici, farmacisti si chimisti cu vasta experienta in suplimente nutritive, compania a reusit sa puna la punct o gama de 35 de produse si suplimente naturale, care au la baza plante medicinale traditionale de mare eficienta. Materia prima din care sunt compuse produsele este atent selectionata din toate colturile lumii, din Asia (China si India), pana in America (Canada).

Bios Natura va pune la dispozitie o gama larga de produse naturiste destinate tratarii diverselor afectiuni, precum: afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale sistemului nervos (care in ziua de azi sunt foarte des intalnite datorita modului de viata pe care il avem), afectiuni reumatice, respiratorii si nu numai.

Fara indoiala, unele dintre cele mai cautate produse din zilele noastre sunt cele dedicate ingrijirii parului. Printre produsele naturiste pentru ingrijirea parului puse la dispozitia clientilor de catre Bios Natura se numara uleiul cu argan si ricin. Aceste produse sunt destinate persoanelor care au parul deteriorat, celor care au calvitie sau carora le cade parul. Nu este un remediu mai bun decat uleiul de argan pentru a reda vigoarea si sanatatea parului fragil si pentru a proteja parul de efectul deshidratant al soarelui, apei de mare sau clorului din apa. Uleiul de argan hraneste si revitalizeaza pielea capului. Uleiul da stralucire parului facandu-l moale si matasos. Acest ulei intareste firul de par si  este folosit ca remediu impotriva matretii sau caderii parului.

Pentru mai multe detalii in legatura cu produsele firmei Bios Natura, vizitati site-ul biosnatura.ro si acolo veti gasi tot ceea ce cautati.

 Date de contact: 

 Aleea Cislau, nr. 4, bl. 10, ap.73, sect 2;

 Tel: 021 256 9153

 Mobil: 0735.524.458; 0737.505.258

 Fax: 021 256 9153

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.