Bio Holistic – furnizorul dumneavoastra de produse bio

Vreti sa dati mancarurilor file_53o aroma deosebita? Vreti sa incantati papilele gustative si nu stiti la ce solutii sa mai recurgeti? Cautati o colaborare cu o firma specializata in comertul cu produse bio si chiar condimente bio? Foarte simplu! Compania Bio Holistic detine raspunsurile la toate intrebarile de mai sus.

Ce sunt condimentele?

Desi aceasta intrebare este aparent inutila, raspunsul nu este simplu, deoarece nu toata lumea stie care este limita intre condimente si conservanti. Ca piperul si mararul sunt condimente stie toata lumea, insa ce facem cu ceapa, pasta de tomate sau usturoiul? Sarea si zaharul fac parte din ambele categorii (conservanti – condimente). Condimentele pot fi folosite chiar si la prepararea bauturilor: hameiul in bere, anasonul in celebrul absint, ginger si pelin in unele sortimente de vin, ienupar in gin etc.

Nu exista descoperiri arheologice semnificative care sa prezinte traseul condimentelor in aceasta lume si nici chiar Biblia sau alte inscrisuri vechi nu pot trasa originile condimentelor. Se cunoaste, insa, faptul ca multe popoare aveau in traditia de inmormantare, pentru a face trecerea mai usoara catre viata de dincolo, prezenta vaselor de lut pline cu mirodenii. Europenii epocii bronzului obisnuiau acum mai bine de 3500 de ani sa isi condimenteze berea cu plante aromatice amare, pe care urmasii lor inca le folosesc.

Ce beneficii vom avea colaborand cu firma Bio Holistic?

In primul rand, portofoliul bogat de clienti si comenzi vorbeste de la sine. Cererea fiind din ce in ce mai mare, Bio Holistic este la momentul actual cea mai importanta firma de profil bio de pe suprafata Romaniei. Produsele firmei sunt importate, furnizorii capatand incredere in firma rapid, astfel pentru unele marci precum Obio, Algamar, Dragon Superfood, dumnealor sunt distribuitori unici in Romania. Asadar, daca detii o afacere cu produse bio, esti invitat sa te bucuri de ofertele companiai Bio Holistic, acolo unde, cu siguranta, vei gasi produsele potrivite pentru compania ta.

Portofoliul firmei cuprinde peste 200 de bio – produse ce acopera o gama larga de alimente: cereale, nuci, alge marine, batoane de ciocolata raw, tahini, unturi etc. Desi recent firma a inceput distribuirea produselor naturale si bio, incet – incet, Bio Holistic a atras atentia intregii tari prin calitatea produselor, promptitudinea cu care reprezentantii firmei raspund cererilor si seriozitatii angajatilor.

Cele mai importante atuuri ale companiei sunt sinceritatea si increderea, datorita acestora dumnealor reusind sa ajunga atat de departe intr-un interval de timp atat de scurt.

In cadrul ofertei de produse a companiei Bio Holistic veti gasi si o gama larga de condimente bio, certificate organic.

Fiind destinat persoanelor juridice, magazinul Bio Holistic va ofera urmatoarele tipuri de condimente bio: anason stelat, boabe de mustar negru, garam masala cuisoare, frunze de curry, cardamon, chimion, cimbru, busuioc, boabe de piper negru etc.

Asadar, daca doriti sa va aprovizitionati unitatea alimentara cu diferite condimente bio, apelati cu incredere la serviciile Bio Holistic.

Date de contact:

Denumirea firmei: Bio Holistic;923039_587202654631083_382031090_n

Numar de telefon: 0765 641 758 sau 0752 498 740.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .