Bigserv Roof – Tigle metalice, calitate, gust si eleganta pentru casa dumneavoastra!

tigle metaliceNu de putine ori, atunci cand trecem pe langa unele case noi, se intampla sa admiram in principal acoperisurile lor impunatoare prin eleganta si stralucire. Desi tigla cu care sunt imbracate seamana izbitor cu cea clasica din ceramica, ea este una cu totul si cu totul diferita din punct de vedere al componentei sale constructive. Este vorba de asa-numita tigla metalica, un produs care cucereste tot mai mult teritoriu in domeniul acoperisurilor de locuinte, iar acest lucru se datoreaza in principal calitatilor desavarsite pe care produsul le are. Prin urmare, daca va construiti o casa, o renovati pe cea veche, va construiti sediul pentru o firma sau va amenajati o cabana la munte, trebuie sa stiti ca firma Bigserv Roof din Bucuresti va propune tigle metalice pentru acoperis, produse de top, disponibile cu o serie variata de forme si finisaje pentru ca dumneavoastra sa aveti de unde alege.

Tigle metalice, elemente pentru realizarea unui acoperis perfect!

Atunci cand va ganditi la realizarea acoperisului, aveti in minte nu doar realizarea unui lucru de calitate, ci si a unui lucru excelent din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea, trebuie sa stiti ca un acoperis cu tigla metalica de la Bigserv Roof insumeaza totalitatea elementelor necesare realizarii unei invelitori sigure, durabile, si cu un aspect placut. Tiglele metalice oferite de compania din capitala sunt alcatuite din diferite straturi de protectie si construite doar din materiale de calitate. Ele confera rezistenta acoperisului si implicit durabilitate in timp.

Tiglele metalice oferite de Bigserv Roof sunt produse de compania finlandeza Ruukki. Aceasta din urma ofera o gama completa de sisteme de acoperisuri metalice, atat pentru cladirile noi, cat si pentru renovarea celor vechi. Disponibile intr-o gama variata de culori si protectii, acoperisurile Ruukki din tigla metalica sau tabla plana sunt durabile, elegante, estetice si au pana la 50 ani garantie!

Acoperiti cu tigle metalice si beneficiati de multiple avantaje!

In comparatie cu tiglele clasice, tiglele metalice dispun de o gama ampla de avantaje, in special atunci cand vine vorba de montaj. Astfel, ele se monteaza relativ usor, reprezentand totodata o solutie la indemana realizarii de suprafete cilindrice. De asemenea, tigla metalica are o durata de viata mult mai lunga fata de tigla ceramica, iar acest lucru se datoreaza duritatii sale. Rezista la orice conditii meteorologice, de la ger pana la canicula. Alte avantaje sunt: mentinerea caldurii pe timp de iarna si mentinerea temperaturilor potrivite pe timp de vara. Un plus al tiglei metalice este acela ca se poate folosi atat pentru renovari, cat si pentru constructii noi; in cazul renovarii acoperisul vechi acesta va fi pastrat, iar in cazul constructiei noi se vor aplica doar aceste tigle metalice.

Compania Bigserv Roof din Bucuresti va mai ofera, pe langa aceste tigle metalice, si jgheaburi, accesorii pentru invelitori si ferestre de mansarda, plus multe alte produse asemanatoare. Totodata, firma va sta la dispozitie cu consultanta de specialitate in vederea alegerii celor mai potrivite produse, indiferent ca este vorba de invelitorile metalice pentru viitorul acoperis al casei dumneavoastra, sau accesoriile ferestrelor de mansarda, a caror scop este sa sporeasca nivelul de confort in cadrul acestei incaperi.

Date de contact:

Splaiul Independentei 2k Et 1 Bucuresti

Telefon: 0723.32.14.22

Emai: oficiu@bigserv.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro