Bigserv Roof- 5 motive sa alegi invelitori metalice

invelitori metaliceRezistenta mecanica deosebita, protectie impotriva apei, aspect estetic atractiv si durabilitate. Acestea sunt doar o mica parte din beneficiile pe care invelitorile metalice le ofera utilizatorilor, ele fiind alegerea specialistilor in materie de constructii moderne.

Daca esti in cautarea unui furnizor de invelitori metalice, solutia o gasesti la Bigserv Roof, companie cu traditie in domeniul constructiilor ce ofera clientilor (impreuna cu partenerii de renume international), elemente pentru acoperisuri, printre care: invelitori metalice, jegheaburi, accesorii pentru invelitori si ferestre de mansarda, dar si multe alte produse de acest gen.

Oferta Bigserv Rooof include o serie de invelitori metalice pentru acopris, furnizate de unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, compania finlandeza Ruukki. Iti punem la dispozitie modele clasice de tigle metalice, tabla faltuita, precum si tabla cutata cu forma trapezoidala (ideala pentru spatiile comerciale, pentru acoperisul cladirilor industriale, constructiilor publice si agricole, etc.).

Indiferent de necesitatile si exigentele clientilor, Bigserv Roof are raspunsul! In plus, firma noastra ofera accesul si la tarife atractive, perfecte pentru orice buget! Consulta intreaga noastra oferta si alege acum invelitori metalice pentru constructii rezidentiale sau industriale, la preturi unice!

Invelitori metalice-Recomandarea specialistilor. Afla de ce!

Invelitorile ceramice sunt istorie! Astazi cele mai populare invelitori de acoperis sunt cele metalice. Motivul? Numeroasele avantaje pe care le ofera comparativ  cu invelitorile traditionale.

O solutie economica

In primul rand, sistemele de invelitori metalice se dovedesc a fi cele mai economice pe termen lung, avand in vedere economiile generate de: timpii si costurile aferente montajului, costurile zero generate de intretinere, etc. Invelitorile metalice nu necesita cheltuieli de intretinere iar odata montante, pe suprafata acestora nu se formeaza muschi.

Montaj usor

Invelitorile metalice se monteaza foarte usor, putand acoperi orice forma de acoperis (indiferent de dimensiuni sau caracteristici). Aceste sisteme nu necesita elemente speciale pentru rezolvarea coamelor, marginilor de acopris, diverse accesorii, etc, ceea ce se traduce prin eficienta maxima din punct de vedere logistic, si bineinteles, costuri mai mici.

Etanseitate

Datorita modului de imbinare a placilor se asigura o etanseitate perfecta care nu permite realizarea condensului.

Durabilitate

Nu exista alt material mai rezistent la variatiile de temperatura cald-rece, vant puternic, ploaie, gheata, zapada, decat tabla, respectiv invelitori metalice. Majoritatea sistemelor de invelitori metalice au o durata de viata de aproximativ 50 de ani!

Design modern

Acoperisul este de departe cea mai importanta parte a unei locuinte. Gama larga in care sunt fabricate invelitorile metalice, ajuta la o alegere mai usoara. De la rosu la maron si de la verde, la albastru, invelitorile metalice se pot adapta oricarui stil si oricaror exigente in materie de aspect estetic. Indiferent de optiuni rezultatul va fi mereu acelasi: spectaculos!

Bigserv Roof-Tot ce ai nevoie in materie de invelitori metalice

Datorita experientei acumulate pe piata de profil Bigserv Roof vine in intampinarea ta cu solutii profesionale, la preturi avantajoase in raport cu calitate produselor oferite.

In cadrul ofertei noastre gasesti invelitori metalice pentru orice tip de constructie, fie ca este un rezidentiala, industriala ori comerciala. Invelitorile metalice comercializate provin de la producatorul Ruukki, un nume cu traditie in domeniu, ceea ce garanteaza calitatea si performanta produselor.

De ce trebuie sa alegi invelitori metalice Ruukki oferite de Bigserv Roof? Simplu: acestea au capacitatea de a  imbina cu succes partea practica cu cea estetica.

Pentru a comanda invelitori metalice la preturi avantajoase, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!