Benzi transportoare Facility Distrib – Un ajutor sigur in procesele industriale

benzi transportoareDupa cum bine stie orice om din aceasta lume, traim ani care se mai insumeaza si intr-un asa-numit secol al vitezei. Practic, indiferent de domeniul de activitate de care vorbim, azi totul se bazeaza pe viteza, pe rapiditate, totul sa fie executat cat mai rapid si, daca se poate, cat mai precis si mai ridicat ca standarde de calitate. Viteza de executie este elementul care sta la baza succesului si in orice activitate industriala pe care o desfasuram in zilele noastre. Pentru a mari productia si a o mentine la cote inalte, orice activitate are nevoie de utilaje si echipamente menite sa sporeasca procesul de productie. O firma din Romania care intelege acest lucru, adica acela ca fara rapiditate in activitatile industriale succesul reprezinta doar un vis, este Facility Distrib din Bacau. Aceasta companie ofera tuturor actorilor de pe scena industriala, benzi transportatoare care pot fi utilizate intr-o serie variata de industrii si domenii.

Ce sunt aceste benzi transportatoare si in ce industrii sunt folosite ?

Intr-un mediu industrial in care cererea de produse care sa grabeasca productia si care s-o mentina in acelasi timp la cote inalte de calitate este foarte mare, benzile transportoare oferite de Facility Distrib sunt elemente de prim-rang. Aceste echipamente sunt prezente azi in aproape toate tipurile de industrie cu rolul stabilit de a accelera transportul si manevrarea produselor. In toate industriile in care isi fac simtita prezenta, aceste benzi sunt de obicei complementare echipamentului de productie si a unitatilor tehnologice.

Daca e sa vorbim la modul general despre domeniile de utilizare a acestor benzi transportoate, trebuie sa spunem ca aria e foarte extinsa, de la industria miniera, metalurgica, fabricarea sticlei si industriile de inginerie pentru procesarea lemnului, textila, fabricarea hartiei pana la industria alimentara. Tocmai in acest domeniu, al industriei alimentare, exceleaza produsele Facility Distrib. Firma din Moldova Facility Distrib va sta la dispozitie cu toate etapele necesare atunci cand vine vorba de benzi transportoare pentru industria alimentara. Incepand cu servicii de distributie, proiectare, montare, furnizare de piese de schimb si recomandari pentru intretinere si dotari, specialisti in domeniu ai companiei va stau mereu la dispozitie.

Caracteristicile acestor benzi transportoare!

In ceea ce priveste aceste benzi transportoare folosite in industria alimentara, trebuie sa stiti ca firma din Bacau vi le pune la dispozitie in mai multe formate, la dimensiuni si cu materiale potrivite echipamentelor pe care le detineti si articolelor pe care le fabricati. Daca sunteti decisi sa le achizitionati, nu trebuie decat sa intrati in contact cu reprezentantii Facility Distrib si sa solicitati de la companie orice fel de recomandari si chiar servicii de proiectare. Numai in acest mod firma va va putea furniza solutii personalizate.

Tipurile de transportoare din industria alimentara pot fi sub forma de banda, role sau cu lanturi (inox sau modulare). Prima categorie de banda este una dedicata pentru transportarea produselor pe o cale mai lunga, in liniile de imbuteliere sau in alte aplicatii unde alimentele trec prin mai multe faze. Ele sunt compuse din mai multe piese ce trebuiesc asamblate cu respectarea specificatiilor producatorului.

Tot in categoria acestor benzi transportoare, Facility Distrib va ofera posibilitatea de a opta intre modele deschise sau transportoare cu benzi inchise. Totodata, pe langa benzile normale sau special create pentru a fi utilizate in industria alimentara, firma din Bacau mai ofera si piese de schimb sau accesorii esentiale in scopul unor functionari optime, si implicit obtinerea celor mai bune rezultate in activitatea desfasurata.

In cazul in care veti recurge la folosirea benzilor transportoare Facility Distrib, din postura de intreprinzator aveti numai de castigat. Aceste accesorii industriale sporesc eficienta productiei in mod semnificativ, de la productia discontinua, pana la productia in flux continuu.

Pe langa aceste benzi transportoare, Facility Distrib va mai ofera si o gama variata de consumabile industriale, printre care: o gama variata de uleiuri, solutii pentru o protectie eficienta impotriva procesului de coroziune, rulmenti, furtunuri, scule electrice si pneumatice, echipamente hidraulice si multe alte accesorii si piese componente.

Date de contact:

Bacau, Str. Gh. Donici , Nr. 1 bis

Fax: 0040-334.405.580

Telefon: 0040-371.159.978

E-mail: office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.