Benzi elevator de la Ikosar!

ba564f1f96b31eeb40f6425d9527b54ePentru cei care doresc achizitionarea unor benzi elevator, Ikosar este compania ideala pentru oferirea unor astfel de produse. Aceste benzi elevator sunt disponibile cu anumite valori privind dimensiunile si numarul de insertii, respectiv benzi elevator la comanda, realizate in functie de necesitatile beneficiarilor. Benzile elevator sunt produse standard oferite celor interesati la cele mai convenabile preturi de pe piata de profil. Compania ofera nu numai produse de calitate, dar si consultanta de specialitate in vederea alegerii unor produse adecvate necesitatilor existente. Pentru detalii tehnice suplimentare despre fiecare produs in parte, contacteaza reprezentantii firmei Ikosar.

Produsele oferite de Ikosar se pliaza cerintelor si necesitatilor din mai multe domenii de activitate. Alegand produsele adecvate sarcinilor, acestea isi vor mentine rezistenta un timp indelungat si isi vor indeplini cu succes sarcinile. Ikosar ofera clientilor produse care asigura rezistenta sporita si posibilitatea utilizarii un timp indelungat. Opteaza numai pentru produse de calitate superioara precum sunt cele de la Ikosar. Pentru produse care asigura performante in activitatile desfasurate, apeleaza cu incredere la produsele Ikosar.

Despre benzi elevator

Modelele de benzi elevator se realizeaza cu margini si sfarsit taiate, disponibile in 3 tipuri: cu fete textile, cu o fata textila si o fata din cauciuc sau cu invelis de cauciuc pe ambele fete. In ceea ce priveste modelele standard, poti opta pentru benzi elevator cu latimea de 1200 mm, avand de la 2 pana la 6 insertii pe suprafata acesteia si cu grosimi cuprinse intre 6 si 11 mm. In alegerea produselor trebuie sa tii cont de o serie de aspecte, cum ar fi cantitatea de material transportata, precum si lungimea tronsonului astfel ca optiunea realizata sa fie totodata si cea mai inspirata. Benzile elevator cu alte caracteristici se fabrica numai la comanda. Vasta experienta acumulata in domeniu si utilajele performante reprezinta garantia calitatii produselor oferite de Ikosar.

Durata de viata a unei benzi variaza in functie de alegerea tipului de banda adecvat, pentru aplicatia respectiva. Pentru a vedea care este tabelul cu caracteristicile tehnice si dimensiunile produselor, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta echipei de specialisti care dispune de cunostinte cu privire la modul de functionare al benzilor transportoare, constructia lor si alte detalii similare.

Ikosar asigura calitate si profesionalism!

Compania Ikosar are ca obiect de activitate productia si comercializarea de articole tehnice din cauciuc. Personalul calificat al firmei detine toate resursele necesare pentru realizarea unor produse superioare din punct de vedere calitativ. Oferta societatii este variata si se adreseaza diferitelor sectoare de activitate. Calitatea si diversitatea produselor comercializate ofera garantia unor produse profesionaliste.

Printre produsele oferite, se numara: garnituri, platforme electroizolante, curele late de transmisie, benzi transportoare, covoare din cauciuc si multe alte produse. 40% din productie se exporta in diferite tari cum ar fi Italia, Moldova, Grecia, Tunisia si Maroc. Compania din Neamt ofera o varietate de articole tehnice care se adreseaza in principiu sectoarelor industriale de activitate. Apeleaza la profesionistii Ikosar pentru a avea garantia unor produse de calitate si a unor preturi accesibile.

 

Datele de contact ale firmei Ikosar

Adresa firmei: Timisesti, Targu Neamt

Telefon: 0744 518 838

Email: office@ikosar.ro