Bentoflux – Traditie, calitate, eficienta

Lucrati in dombentonitaeniul cercetarii farmaceutice si aveti nevoie de anumite substante si produse pentru realizarea unor noi tipuri de medicamente? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in realizarea bentonitelor pentru diferite domenii de activitate? Cautati bentonita farmaceutica si nu stiti la cine sa apelati? Sa ne indreptam in continuare atentia catre compania Bentoflux si  vom obtine raspunsurile la toate aceste intrebari.

Cu ce se ocupa firma Bentoflux?

Bentoflux este o firma cu o bogata istorie in spate. Fiind situata in Satu – Mare, existenta companiei dateaza inca din primele decenii ale secolului 20. Initial, aceasta societate era specializata in macinarea bentonitei, iar in anul 1956 compania devine parte a Intreprinderii de Piese de Schimb si Utilaje pentru Industria Chimica.

Din anul 1991, prin desprinderea de la IPSUIC se infiinteaza Bentoflux S.A. care isi regaseseste propriul drum abia dupa o actiune de privatizare. Principalele preocupari ale firmei in momentu de fata se indreapta catre multumirea clientilor si largirea gamei de bentonite si fluxuri pentru turnari. In momentul de fata, compania Bentoflux comercializeaza 30 de tipuri de bentonite, rezultate ale cercetarii laboratorului propriu. Pe langa acestea, compania comercializeaza si o serie de vopseluri de acoperire, coloranti praf sau lichizi, chituri, lumanari, mase plastice sau creta pentru uz didactic.

Ce este bentonitul?

Bentonitul este o roca sedimentara argiloasa cu pronuntate proprietati absorbante ce poate fi folosita in industrii in scopul decolorarii sau pe post de dezodorizant.

Ce tipuri de bentonita produce firma Bentoflux?

Compania Bentoflux se ocupa cu producerea si comercializarea unei game foarte variate de bentonite:

  • Pentru turnatorii: Liabent M, Liabent A, Liabent C, etc. Acestea sunt folosite pentru prepararea amestecurilor de formare.
  • Pentru agricultura: Agrohidrobent, Bentocomplex. Aceste produse sunt folosite in domeniul agricol pentru asigurarea apei culturilor in perioadele secetoase sau pentru obtinerea ingrasamintelor.
  • Pentru industria chimica: Bentopest, Elastobent, Catabent. Aceste tipuri de bentonite pot fi folosite pentru prepararea insecticidelor pulverizante, pe post de material de umplere sau pentru suport de catalizator.

Care sunt caracteristicile bentonitei farmaceutice?

Bentonita farmaceutica produsa de compania Bentoflux poarta denumirea de Medibent. Acesta este un produs in totalitate natural, foarte pur (continand doar urme de fier), care poate fi folosit in industria farmaceutica la compunerea pastilelor, pe post de liant sau material de umplutura. Medibent are avantajul unei inertii chimice ridicate si este biocompatibil la nivelul sistemului digestiv.

Caracteristici:

Acest tip de bentonita este sub forma de pulbere fina, fara aglomerari stabile, de culoare alb – galbui. Produsul se ambaleaza in saci de polipropilena, acestia avand un continut net de 40 de kg.

Depozitarea produsului se va face doar in incaperi ferite de umezeala, iar pentru transportul acestora se vor folosi autovehicule acoperite. Termenul de valabilitate al produsului Medibent este de 12 luni.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei firme specializate in producerea diferitelor tipuri de bentonite si fluxuri, Bentoflux reprezinta alegerea ideala.bentonita

Date de contact:

Denumirea firmei: Bentoflux;

Numar de telefon: 0261 768 948.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .