Bentley Romania: Incineratoare ecologice pentru neutralizarea deseurilor de origine animala la locul de generare a acestora

FarmlogofinalcmyksheepAtunci cand activitatea dumneavoastra se desfasoara in cadrul unei ferme de animale, adapost de animale, abator sau carmangerie, una din problemele care v-ar putea da batai de cap ar putea fi deseurile de origine animala. O solutie ecologica, optima, rapida si economa prin care puteti scapa de deseurile de origine animala, este reprezentata de incineratoarele specifice acestui domeniu.

Pentru fermierii romani, de peste 7 ani un partener de incredere este compania Bentley Romania SRL. Pentru cei ce nu au cunostinte despre aceasta firma, trebuie sa mentionam urmatoarele: Bentley Romania este subsidiara companiei Bentley Instruments INC din SUA, producator de analizoare rapide pentru determinari microbiologice si fizico-chimice necesare stabilirii calitatii laptelui si produselor lactate. Dar, in afara analizoarelor proprii, firma din Romania importa, distribuie si asigura mentenanta (prin personal propriu specializat) pentru o gama larga de  aparatura si dotari pentru  laborator, precum si pentru echipamente zootehnice si produse pentru uz veterinar. Mai mult, Bentley este in prezent furnizor primar autorizat de catre ANSVSA si ANARZ pentru distributia de crotalii si microcipuri injectabile, ce sunt utilizate in cadrul fermelor si nu numai, pentru identificarea rapida si eficienta a bovinelor, ovinelor, caprinelor, suinelor sau ecvideelor.

Dar printre produsele comercializate de Bentley se numara si incineratoarele pentru deseuri de origine animala. Aceste dispozitive pot rezolva rapid si eficient problema deseurilor care pot ridica serioase probleme de biosecuritate. Asadar, pentru a nu polua mediul inconjurator, pentru a ridica gradul de biosecuritate si pentru a nu inregistra plangeri din cauza depozitarii neadecvate a deseurilor, este necesar sa utilizati incineratoarele pentru deseuri de origine animala.

Incineratoarele pentru deseuri de origine animala difera in functie de mai multe criterii, pentru fiecare aplicatie in parte existand un produs:

  • Rata de ardere (MICA – cu rata de ardere < 50kg/ora sau MARE – cu rata de ardere > 50kg/ora)
  • Capacitatea de incarcare (de la cateva zeci de kilograme pana la cateva tone)
  • Tipul de combustibil (gaz natural/GPL, motorina)
  • Tipul de deseu (ex: animale intregi, continut stomacal, etc)
  • Modul de incarcare a deseului (manual/mecanizat/automatizat)
  • Mobilitate (incineratoare fixe/mobile)
  • Automatizare (parametri monitorizati si inregistrati, programarea ciclurilor de ardere, sistemele de alarma s.a.m.d.)

Bentley Romania are in prezent peste 300 de incineratoare de capacitate mica in functiune in Romania.  Cu o echipa profesionista de ingineri de service, specializata la producator, capabila sa intervina in cel mai scurt timp in orice loc din tara, asiguram continuitatea in functiune a produselor comercializate.

Clientul beneficiaza de consultanta in vederea alegerii produsului potrivit, punere in functiune, instruirea personalului, literatura de specialitate in limba romana (manuale de preinstalare, utilizare), garantie, piese de schimb si suport continuu (telefonic dar si la fata locului).

Pentru ca, de regula, sunt necesare spatii pentru depozitarea deseurilor (pana ce acestea sunt eliminate) Bentley Romania va propune si o gama mare de containere frigorifice.

Doriti sa recuperati energia? Bentley Romania va ofera recuperatoare performante care se monteaza pe incineratorul achizitionat. In acest mod, temperatura gazelor evacuate (care depaseste 850 grade Celsius) nu este pierduta in mediul inconjurator ci este utilizata pentru a incalzi apa necesara in  activitatile conexe.

In afara incineratoarelor pentru deseuri de origine animala, Bentley va ofera si: analizoare pentru determinarea calitatii laptelui, echipamente pentru microbiologie, crotalii vizuale sau electronice, microcipuri pentru animale de companie, cantare electronice pentru animale, garduri electrice, standuri de contentie, masini de tuns animale, instrumentar si aparatura pentru uz veterinar si multe altele.

Toate produsele oferite sunt conforme cu legislatia in vigoare, calitatea acestora fiind ireprosabila.

Daca va doriti achizitionarea unui incinerator pentru deseuri de origine animala, va recomandam sa ne contactati pentru a discuta amanuntit despre produsul care se potriveste activitatii desfasurate de firma dumneavoastra. Personalul nostru va analiza impreuna cu dumneavoastra aspectele legislative, obiectivele pe care doriti sa le atingeti prin utilizarea unui incinerator si va va propune in final un produs care se va potrivi atat tehnic cat si financiar.

Incineratoarele comercializate de catre Bentley Romania pot fi personalizate (ca dimensiuni, dotari suplimentare, etc) astfel incat sa achizitionati un produs optimizat pentru modul dumneavoastra de lucru, ergonomic, care se va incadra perfect in activitatea desfasurata.

Bentley, contact:

S.C. BENTLEY ROMANIA S.R.L.

Piata Nicolae Balcescu, nr. 4, ap. 4

Timisoara, cod postal 300229

SEDIUL ADMINISTRATIV

Tel/fax: 0256 210 946; 0256 223 349

Email: office[at]bentleyromania.ro