Beneficiile achizitionarii electropalanelor de la Axa Service

3444071445cbabce89631c675108f32fPentru persoanele care nu cunosc foarte bine acest termen, acela de electropalan, si ceea ce presupune el, trebuie sa stiti ca electropalanele sunt acele utilaje care ridica diverse greutati tinand cont de puterea si de frana electromagnetica a motoarelor. Electropalanele sunt niste utilaje de dimensiuni considerabile, fixe, care pot fi folosite in diverse domenii, insa mai ales in cel al constructiilor. Electropalanele nu sunt usor de gasit si de transportat, insa compania Axa Service va ofera cea mai larga varietate de astfel de utilaje.

Ce sunt si la ce folosesc electropalanele?

Electropalanele, asa cum mentionam anterior, sunt utilaje fara de care constructia unei cladiri sau a unui ansamblu de cladiri nu ar fi posibila. Trei motoare intra in compozitia unor astfel de electropalane, unul avand rol in urcare-coborare, unul in plimbarea inainte-inapoi a caruciorului, si inca unul pentru miscarea de rotire de la stanga la dreapta. Motoarele sunt de buna calitate si sunt astfel asezate incat sa fie sigure si totul sa se desfasoare in deplina siguranta. Electropalanele sunt de trei feluri, si anume electropalane fixe, electropalane cu motor electric si electropalane cu motor manual, iar domeniile de activitate in care pot fi folosite sunt constructiile, agricultura, in general domeniile in care se necesita o putere mare de ridicare.

Pasii pentru achizitionarea electropalanelor

Electropalanele nu sunt utilaje tocmai usor de achizitionat si de transportat. Cel care achizitioneaza electropalanele, clientul, trebuie sa tina cont de anumite calitati ale acestora inainte de a le cumpara, si anume, electropalanele trebuie sa aiba un pret convenabil si o calitate superioara (astfel incat raportul calitate-pret sa fie unul foarte avantajos). De asemenea, electropalanele trebuie sa fie fiabile si versatile, sa poata ridica greutati mari, atat cat are nevoie clientul ori compania care le achizitioneaza. Electropalanele trebuie sa se monteze si sa se utilizeze usor si sa nu produca prea mare zgomot, si, de asemenea, sa nu necesite o intretinere speciala. Axa Service va ofera electropalane care sa se incadreze in aceste cerinte si care sa satisfaca exigentele clientilor. Motoarele electropalanelor de la Axa Service se pot schimba oricand, fara probleme, iar durata lor de viata este extrem de mare.

Achizitionati electopalane de la Axa Service

Compania Axa Service va pune la dispozitie electropalane pentru inchiriere ori pentru achizitionare. Compania Axa Service poate fi considerata chiar partenerul dumneavoastra ideal de afaceri, punandu-va la dispozitie utilaje de care aveti mare nevoie la preturi convenabile. Electropalanele oferite de Axa Service sunt fabricate de compania OMIS, cu un renume deosebit si un portofoliu de clienti bogat, un adevarat lider european in domeniu. Electropalanele de la Axa Service sunt fabricate la cele mai inalte standarde si rezista foarte mult in timp. Electropalanele achizitionate de la compania Axa Service va vor ajuta in ceea ce priveste manipularea greutatilor, putand de asemenea sa economisiti spatiu, sa le manevrati cu usurinta si sa aveti o productivitate maxima in activitatea pe care o intreprindeti. Calitatea produselor (electropalanele) si a serviciilor oferite de compania Axa Service nu va va dezamagi, echipa competenta putand sa va monteze, demonteze electropalanele, si sa le amplaseze chiar pe santiere.