Barca dvs. este protejata si arata mereu curata cu vopsea antivegetativa de la Nautica Shop

nauticaCine isi permite sa achizitioneze o ambarcatiune in ziua de azi, fie pentru afaceri sau pentru placere, trebuie sa stie ca intretinerea ei este mai usoara decat pare. Ambarcatiunea nu trebuie vopsita in fiecare sezon cu cea mai scumpa si mai lucioasa vopsea, doar pentru ca prietenii dvs. fac acest lucru. Fiti cu un pas inaintea lor! Alegeti sa achizitionati vopsea antivegetativa de la Nautica Shop pentru ca ambarcatiunea dvs. sa nu se deterioreze si sa reziste cat mai mult timp!

Avantaje vopsea antivegetativa de la Nautica Shop

Cu ce ar fi acest tip de vopsea, vopseaua antivegetativa, mai presus decat celelalte existente pe piata? In primul rand, vopseaua antivegetativa, asa cum o recomanda si numele, nu permite vegetatiei sa se lipeasca de ea. Asadar, portiunea din ambarcatiune ce va fi vopsita utilizand vopseaua vegetativa va ramane intacta cat mai mult timp. Algele, scoicile, crustaceele sau microogranismele vor fi practic respinse datorita rasinilor, solventilor si aditivilor, dar si pigmentilor din care este alcatuita vopseaua antivegetativa. Protectia este eficienta si de durata si ambarcatiunea va arata mult mai bine pentru o perioada indelungata. Daca va hotarati sa achizitionati vopsea antivegetativa, va sfatuim sa parcurgeti oferta magazinului online Nautica Shop care va prezinta cele mai bune oferte in acest sens. Indiferent ca detineti un yacht sau o barca pentru pescuit, daca o iubiti, alegeti sa o respectati folosind vopseaua antivegetativa. Aveti mare grija atunci cand o folositi! Inainte de a vopsi ambarcatiunea cu vopseaua antivegetativa, asigurati-va ca afara este suficient de cald, nu exista sanse de ploaie, aveti posibilitatea de a o aplica foarte repede si va protejati mainile si fata. Vopseaua antivegetativa se usuca atat de repede, incat numai dupa cateva minute de stat la soare, ambarcatiunea proaspat vopsita poate fi lansata la apa fara nic un fel de probleme.

De ce este atat de speciala vopseaua antivegetativa de la Nautica Shop?

Stratul de polimeri siliconici pe care il are in structura vopseaua antivegetativa nu permite microorganismelor sa se lipeasca de barca. De asemenea, procesul de autocuratare este mult mai usor, indeosebi pentru barcile ce sunt lansate in apele calde si temperate. Vopseaua antivegetativa de la Nautica Shop are atat un pret atractiv cat si o calitate superioara. Cu greu veti gasi in orasul dvs. un shop in care sa fie comercializate articole din domeniul nautic. De acum insa nu va mai trebui sa va faceti griji! Intrati online si faceti-va cumparaturile in magazinul Nautica Shop. Produsele vor fi livrate din stoc in cel mai scurt timp, iar dvs. economisiti timp si bani. Aici veti gasi atat vopsea antivegetativa Hypalon si PVC, cat si Hempel Silicome sau cizma motor. Vopsea antivegetativa se poate aplica pe fibra de sticla, lemn, placaj, otel, fero-cement, aluminiu, aliaje cu aluminiu, atat cu trafaletul cat si cu pensula de vopsit. Cititi bine instructiunile si recomandarile specialistilor Nautica Shop si alegeti vopseaua antivegetativa care vi se potriveste!