Balustradele din inox de la Inomet Design – un sprijin de nadejde

Inomet Design„Nu stiu altii cum sunt…”, dar eu cand imi aduc aminte de copilarie imediat ma duce gandul la una dintre distractiile noastre favorite: datul pe balustrada. Erau balustrade din fier ordinar, cu latimea de vreo 10 cm, imbracate cu PVC, ca sa poata copilul aluneca cat mai bine.

Evident ca parintii nu erau de acord, mai ales ca se mai auzea din cand in cand de cate un copil care a cazut si si-a spart capul sau si-a rupt ceva (probabl, de-acolo si versurile: „Cobori in jos, Luceafar bland,/ Alunecand pe-o scara,/ Sa dai cu fundul de pamant,/ Sa vezi ce-o sa te doara!”), ba chiar se zvonea si despre unele cazuri mortale. Insa nu ne speriem noi doar din atat, asa ca pana n-am ajuns la varsta critica, la care placerea datului pe balustrada a disparut de la sine, am continuat sa ne ardem palmele si sa ne distrugem pantalonii alunecand pe PVC.

Pe-atunci, desigur, nu gaseai scari cu balustrade de inox, ca acum. Iar parintii ar fi fost mai linistiti fiindca pe-asa ceva nu ne-am fi dat, riscul fiind prea mare.

Dar, dupa cum oricine stie, scopul unei balustrade este de a oferi protectie, nu sa fie loc de joaca pentru copii.

Evident ca nu toata lumea isi cumpara balustrada. Intr-un apartament de bloc nici nu ai la ce-o folosi. Eventual o bara verticala… A, daca ai balcon si nu-ti mai place parapetul initial, atunci, da, te poti gandi sa faci o ingradire din inox si nu mai ai treaba cu vopsitul grilajului.

De unde cumperi si cine monteaza asa ceva?

O solutie ar fi societatea constanteana Inomet Design, care produce, intre altele, si astfel de balustrade, atat simple, cat si cu panouri din stilex sau cu insertii de lemn, dupa cum doresti tu, firma asigurand si servicii de proiectare. Daca ai nevoie, iti poate face si scara, la fel de frumoasa si trainica precum „Stairway to Heaven”, celebra piesa a formatiei Led Zeppelin. Din pacate pentru cei de la Zepp, la scara lor nu merge balustrada din inox, dar poate gasesc ceva din fier forjat care sa se imbine armonios…

Apropo de fier forjat, gasesti si produse cu insertii din fier forjat: porti si garduri.

Ce garantie ai ca n-o sa… rugineasca inoxul? In primul rand, nu e chinezesc, ci italian. Evident ca se ofera si garantie pentru lucrari, iar in perioada de garantie eventualele interventii sunt gratuite. Insa, judecand dupa pozele din siteul http://www.inometdesign.ro, trag concluzia ca firma n-a fost nevoita sa-si consume timpul cu reparatiile fiindca altfel nu reusea sa faca atatea lucrari. Pentru cine? Atat pentru persoane fizice, cat si pentru societati comerciale mai mari sau mai mici.

Daca nu ai casa, poate ai masina. Nu, la masini nu monteaza balustrade din inox, ci din titan, ca sa reziste in caz de accident! Glumesc! Firma executa, insa, praguri, porbagaje si bullbaruri din inox sau din fier, dupa cum doreste clientul.

Inomet Design

Adresa firmei:

Bd. I.C. Bratianu nr. 45, Constanța, Constanța

Telefon de contact:

0341 419 299 | 0722 737 440 | 0762 641 399