Balustrada sticla securizata oferita de Imperial Glass!

f20e53b6a4e35cb49ca9f6d748ef928eDaca esti in cautarea unor balustrade din sticla securizata, Imperial Glass produce o gama variata de balustrade la comanda, in functie de preferintele clientilor. Balustrada din sticla securizata este o componenta foarte importanta a arhitecturii interioare a spatiilor, cu efecte estetice deosebite. Imperial Glass produce balustrade la comanda, combinand sticla securizata sau laminata cu diferite elemente, cum ar fi lemn, inox, aluminiu sau fier. Designul obtinut este in armonie cu celelalte elemente din incaperi. Balustradele din sticla securizata impresioneaza prin aspectul deosebit si rezistenta mecanica sporita. Sticla securizata este o buna alternativa pentru un spatiu larg si curat si se potriveste in institutii, centre comerciale, banci si alte locatii. Echipa Imperial Glass, alcatuita din personal calificat, iti sta la dispozitie cu servicii profesionale de prelucrare a sticlei si metode performante de lipire a acesteia in scopul obtinerii unor produse fara cusur, de o eleganta desavarsita. Materialul folosit este sticla securizata, tehnica de lipire fiind cea in camp UV. Pentru a obtine o balustrada sticla securizata asa cum iti doresti apeleaza la echipa Imperial Glass.

Utilitatea sticlei securizate!

Balustradele din sticla securizata pot fi atat pentru spatii interioare, cat si pentru cele exterioare, la dimensiunile corespunzatoare fiecarei aplicatii. Produsele pot completa scarile interioare sau exterioare sau pot fi folosite la inchiderea unor balcoane sau a unor portiuni de acces. Un aspect important la balustrada din sticla securizata este sistemul de prindere al sticlei, de el depinzand grosimea acesteia. Sistemul de prindere poate fi in profil U, in puncte, sau cu montanti verticali si cleme. Primele doua sisteme necesita o grosime mai mare a sticlei. Aceasta sticla securizata este realizata la comanda in variantele: transparenta, fumurie, mata sau colorata, balustradele putand fi executate cu sau fara mana curenta. Un avantaj al sticlei securizate este faptul ca aceasta isi mentine aspectul clar pe toata durata utilizarii, daca este intretinuta corespunzator. Ea nu are nevoie de inlocuire, spre deosebire de alte materiale care isi modifica aspectul si nu mai par noi dupa o perioada de timp. Balustrada din sticla securizata este moderna, confera rafinament si se incadreaza perfect in orice tip de incapere, indiferent de stilul in care aceasta este amenajata. Rezistenta sticlei securizate este mult mai mare decat a celei normale, astfel ca obiectele confectionate nu se ciobesc si nu se zgarie la cele mai mici solicitari. Variantele de sticla pe care Imperial Glass le pune la dispozitie sunt: sticla colorata, sticla clara, cu model, sablata, model cu aspect de sticla sparta etc.

Cine este compania Imperial Glass?

Cu sediul in Oradea, compania Imperial Glass are ca domeniu de activitate comercializarea produselor din sticla securizata, cum ar fi cabine de dus sticla, paravane din sticla, usi din sticla, pereti din sticla, pardoseli din sticla si multe altele. Pe langa produsele din sticla securizata, Imperial Glass mai pune la dispozitia clientilor si oglinzi si placari din oglinzi, sticla antiglont, sticla ceramica pentru seminee si sticla securizata pentru diverse tipuri de prindere. In plus, firma ofera o serie de servicii de securizare si prelucrare a sticlei. Procesele de productie sunt controlate in fiecare etapa, astfel ca finisarile si prelucrarile sticlei sunt realizate la standarde inalte de calitate, cu rezultate excelente. Achizitioneaza balustrade sticla securizata oferita de Imperial Glass pentru infrumusetarea casei tale sau a biroului.

 

Datele de contact ale firmei Imperial Glass

Adresa firmei: Str.Ogorului, Nr.171, Oradea

Telefon: 0724 088 222

Email: contact@imperialglass.ro