Balizele antiorbire de la NIba Logistic contrinbuie la siguranta traficului in timpul noptii

Balize-antiorbire-yTQTEUnul dintre motivele pentru care unii prefera sa locuiasca la tara sau intr-un oras mic este aglomeratia din trafic. Gandul ca trebuie sa petreaca mult timp pe drum in fiecare zi ii face pe multi oameni sa-si nu mai fie atat de entuziasmati de oportunitatile profesionale sau de alta natura pe care le ofera un oras mare. Orele petrecute in drumul spre serviciu si inapoi ar putea fi petrecute altfel. Din pacate, traficul nu este atat de fluid pe cat ar trebui in orasele mari, cu toate ca politia ia masuri pentru a imbunatati situatia.

Ceea ce ii nemultumeste pe conducatorii auto cel mai mult este semnalizarea defectuoasa a lucrarilor la drumurile din localitati si dintre localitati. In alte tari soferii sunt anuntati cu cativa kilometri inainte de existenta unor astfel de lucrari care fac ca circulatia sa fie posibila pe o singura banda sau pe mai putine benzi. In acest fel ei pot sa gaseasca o ruta ocolitoare si sa nu-si intarzie ajungerea la destinatie. In tara noastra sistemul de semnalizare rutiera nu este atat de dezvoltat. Totusi, e obligatorie marcarea portiunilor de drum asupra carora se efectueaza lucrari prin mijloace specifice: garduri, balize, banda de siguranta, plasa pentru lucrari si conuri. Acestea sunt doar cateva dintre echipamentele care se folosesc pentru semnalizarea lucrarilor. In unele situatii e necesara si montarea pe o baliza sau pe un stalp a unei lampi intermitente cu lumina rosie sau galbena. Aceasta functioneaza cu baterii si e vizibila de departe, chiar si pe vreme ploioasa sau in timpul unei ninsori abundente.

Importanta produselor de siguranta rutiera

Lipsa produselor de siguranta rutiera, amplasarea lor necorespunzatoare sau alegerea unor modele de o calitate slaba ameninta siguranta tuturor participantilor la trafic, fie ca sunt conducatori auto, pietoni, biciclisti sau motociclisti. E necesar ca zonele care trebuie ocolite sa fie marcate prin mijloace potrivite. Firma Niba Logistic produce si comercializeaza o gama variata de produse de siguranta rutiera: balize simple, balize antiorbire, conuri, lampi intermitente, limitatoare de viteza. Toate sunt de foarte buna calitate, sunt vizibile de la distanta mare, sunt usor de montat si rezistente in timp.

Ce sunt balizele antiorbire?

In oferta companiei Niba Logistic intra atat balizele simple, cat si balizele antiorbire. Balizele sunt panouri din plastic. Baza lor e facuta din cauciuc vulcanizat. Sunt foarte stabile, asa ca nu pot fi doborate usor. Sunt rezistente la socuri metalice si acesta e un avantaj important daca ne gandim ca vor sta o anumita perioada de timp sub cerul liber. Balizele pot fi oricand lovite de masini sau de pietre si materiale provenite de la o cladire aflata in renovare sau in constructie. Balizele produse de Niba Logistic sunt vizibile de la distanta chiar si in timpul unei ploi torentiale sau al unei ninsori abundente. Pot fi mutate usor, ceea ce e un mare avantaj din moment ce lucrarile la drumuri au o durata determinata.

Balizele antiorbire impiedica efectul de orbire. Acesta apare noaptea din cauza masinilor care se deplaseaza din sensul opus.