Badas Business-Camere detectie faciala, o inovatie in domeniul supravegherii video

a3ff5a12850dfe7d8bfd578b34493fb8Detectia faciala, un scenariu stintifico-fantastic, devenit, astazi, realitate! Sistemele de supraveghere perfromante nu doar ca reusesc sa acopere perimetrul in proportie de 100% ci permit  si identificarea persoanelor din respectivul perimetru.

O astfel de tehnologie creste nivelul de securitate al unui obiectiv, oferind totodata, un set complet de informatii despre persoanele care cer accesul in cadrul spatiului supravegheat. Exista 3 tipuri principale de functii pe care le poate indeplini o camera de acest gen: detectie, recunoastere si identificare.

Daca esti in cautarea unei solutii de protectie maxima si vrei sa ai accesul la cele mai inovatoare tehnologii de pe piata, Badas Business iti pune la dispozitie camere detectie faciala. Acest tip de camera este destinat spatiilor de birouri, institutiilor si altor cladiri asemanatoare unde exista un numar mare de angajati, sau a caror prag este trecut zilnic de multe persoane.

Tehnologia de recunoastere faciala cunoaste o dezvoltare fara precedent. Fii in pas cu inovatiile in domeniu si descopera avantajele unor camere detectie faciala, doar prin Badas Business.

Camere detectie faciala-Securitate maxima, tehnologie de ultima ora

Furturile sunt la ordinea zilei. Pentru cei certati cu legea, o alarma sau o camera de supraveghere clasica reprezinta un obstacol banal, usor de fentat. Nu si cu o camera detectie faciala.

Cui se adreseaza tehnologia de acest tip?

Birourile, cladirile care adapostesc sedii importante ale firmelor si spatiile administrative sunt luate cu asalt, zilnic, de sute de persoane, fie angajati, colaboratori sau clienti. Pentru ca nu toti cei care trec pragul respectivelor obiective sunt si bine intentionati, se impun masuri suplimentare de protectie.

Dincolo de efectivul de paza umana, multe institutii si companii recurg inclusiv la  dispozitive de supraveghere si alarma. Metoda este una eficienta, insa nu 100%. Pentru maximum de securitate, specialistii recomanda camere detectie faciala.

Procesul de recunoastere faciala consta intr-o serie de procedee, printre care: detectarea fetei, extragerea caracteristicilor, stocarea de date si compararea informatiilor. Mai exact, o camera de acest gen detecteaza caracteristicile faciale si le compara cu cele deja inscrise intr-o baza de date. In acest mod se stabileste daca persoana in cauza este cunoscuta sau nu, un angajat sau o persoana din afara institutiei.

Echipamentul de monitorizare si recunoastere identifica usor angajatii de persoanele straine, furnizand in acelasi timp, informatii suplimentare despre acestea.

Solutia este eficienta si in cazul parcurilor auto (recunoaste cu precizie numarul de inmatriculare al masinilor) dar si in cazul cazinourilor , cluburilor de noapte sau spatiilor exclusiviste (recunoastere de la distanta a persoanelor).

De unde achizitionezi camere detectie faciala, la preturi competitive?

Camere detectie faciala gasesti in oferta Badas Business, firma din Bucuresti specializata in comertul, instalarea, repararea si mentenanta sistemelor de securitate si echipamentelor de birotica. In plus, firma are experienta si in realizarea analizelor de risc la securitatea fizica, in conformitate cu normele aflate in vigoare.

Solutiile propuse de Badas Business au menirea de a reduce numarul de furturi din spatii private, contribuind la eficientizarea procesului de munca, la protectia angajatiilor dar si la reducerea costurilor de supraveghere. O camera detectie faciala elimina necesitatea celorlalte metode de supraveghere, fie umane sau tehnologice.

Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi camere detectie faciala, acceseaza www.badas.ro. Echipa iti poate recomanda solutiile in functie de necesitati si exigente.