Axa Service-Specialistii echipamentelor de ridicat

42b427198a7e0d746e1a5f6ce3c5003fStabilitate maxima, geometrie sigura la asamblare, comportament exceptional la deplasare, si totodata asigura un transport sigur si prudent. Podurile rulante, reprezinta tipul cel mai raspandit de instalatii de ridicat, folosite pentru deservirea atat a sprafetelor interioare, precum hale, ateliere, magazii, cat si pentru cele exetrioare, ca de exemplu depozitele. In domeniul manipularii de marfa, manevrarea produselor fara ajutorul unor astfel de echipemente performante, este dificila, nesigura si uneori chiar imposibila, motiv pentru care, podurile rulante reprezinta o investitie eficienta, acolo unde se doreste optimizarea procesului de productie, prin intermediul unor solutii moderne.

Un pod rulant este o masina de ridicat cu un tambur special folosit la infasurarea unor fibre reprezentate de lanturi, franghii sau spranghi care poate fi folosita pentru a ridica anumite sarcini si pentru a efectua translatii in plan orizontal. Aceste dispozitive de ridicat se folosesc, in general, in industria de transportat unde descarca si incarca marfuri, in domeniul industrial dar si in domeniul constructiilor, unde podurile rulante folosesc la asamblarea unor obiecte grele. Pe scurt, echipamentele si componentele pentru manipularea marfurilor sunt astfel concepute incat pot fi oferite atat ca si componente independente, dar si ca module ale unor solutii complexe.

Podurile rulante sunt esentiale in manipularea incarcaturilor voluminoase, grele sau dificil de manevrat. Dupa contructie, destinatie si caracterul operatiilor efectuate, acestea dispozitive se clasifica in poduri rulante de uz general si poduri rulante speciale. Mai mult decat atat, clasificarea lor este diversa, in functie de: numarul mecanismelor de ridicat, numarul grinzilor de rulare, sarcina de lucru, regimul de exploatare, modul de actionare a mecanismelor de ridicat, felul curentului electric, locul comenzii, locul de functionare, etc.

Podurile rulante monogrinda, sunt de doua categorii: cele rezemate si cele suspendate. Primele asigura o exploatare la maxim a spatiului si stabilitate ridicata la o greutate proprie foarte mica. Podurile rulante monogrinda suspendate sunt usor de suspendat de constructii deja existente, iar traversarea se face fara stalpi de sustinere, chiar si peste latimi mari de hala. Pe langa toate acestea, miscarile de deplasare se realizeaza cu variatoare de frecventa, responsabile pentru o acceleratie fara socuri in deplasare.

Podurile rulante bigrinda, sunt poduri rezemate, cu actionare electromecanica si se executa pentru sarcini utile, deschideri, inaltimi de ridicare, viteze de lucru, mediu de functionare, etc., iar sarcina podurilor poate atinge chiar si 400 de tone.

Pentru randament maxim si garantia unor echipamente de inalta calitate si performanta tehnica, solicita ajutorul expertilor instalatiilor de ridicat: Axa Service, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Astfel, Axa Service, pune la dispozitia clientilor sai, poduri rulante OMIS, ce respecta cu strictete normele tehnice, avand incorporate diferite componente de securitate. Mai mult decat atat, Axa Service iti ofera posibilitatea achizitionarii lor la preturi avantajoase, accesibile oricarui buget.

Axa Service are ca principal domeniu de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasarea pe santiere a instalatiilor de ridicat, precum diverse tipuri de macarale si poduri rulante. In plus, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Si pentru ca dorim sa oferim solutii complete, Axa Service realizeaza documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Profesionalism si servicii complexe, echipamente de calitate la preturi accesibile, sunt doar cateva dintre beneficiile colaborarii cu Axa Service. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.