Axa Service – servicii eficiente in domeniul reparatiilor macaralelor si podurilor rulante

Aveti probleme cu mapod rulantcaraua sau podul rulant? Aveti nevoie de servicii de reparatii pentru astfel de utilaje? Cautati sa colaborati cu o companie specializata in domeniul service-ului podurilor rulante si a macaralelor? In acest caz, compania Axa Service reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Ce sunt podurile rulante?

Acestea sunt masini de ridicat complexe ce dispun de unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectueaza miscari de deplasare a sarcinilor. Podurile rulante se deplaseaza pe cai de rulare situate la inaltime. Se executa pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza in hale de productie de orice natura sau depozite acoperite sau deschise, neocupand spatiu la sol. Proiectarea si executia podurilor rulante respecta prescriptiile tehnice ISCIR in vigoare si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masina de ridicat.

Podurile rulante de uz general se produc pentru sarcini nominale, deschideri, inaltimi de ridicare, grupe de clasificare, actionare, mediu de functionare conform cerintelor clientului.

Exista mai multe tipuri de poduri rulante:

  • Poduri rulante monogrinda rezemate;
  • Poduri rulante monogrinda suspendate;
  • Poduri rulante bigrinda;
  • Poduri rulante cu destinatie speciala;
  • Poduri rulante cu graifer;
  • Poduri rulante de turnare si de stripare;
  • Poduri rulante de forjare;
  • Poduri rulante cu traversa cu electromagneti.

Aceste masini complexe de distribuire a sarcinilor, din diferite motive, in functie de domeniul de activitate in care sunt folosite, se pot defecta. In acest caz este nevoie de specialisti in domeniul reparatiilor podurilor rulante care sa vina in sprijinul dumneavoastra. Veti gasi specialistii de care aveti nevoie colaborand cu firma Axa Service.

De ce Axa Service?

Firma bucuresteana, infiintata in anul 1994, are o vasta experienta in domeniul serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. Pe langa acest lucru, specialistii firmei pot realiza si lucrari de reparatii pentru podurile rulante si servicii in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje.

Axa Service sta la dispozitia clientilor sai oferind urmatoarele tipuri de servicii: montare macarale turn, demontare macarale turn, telescopare macarale turn, confectionare ancoraj, reparatii poduri rulante, reparatii macarale portal, pivotante si turn, intretinere poduri rulante, intretinere macarale turn si portal si lista poate continua.

Specialistii firmei se ocupa de realizarea documentatiei necesare pentru obtinerea autorizatiei de functionare, pentru toate lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat aflate sub egida ISCIR.

Firma ofera garantie pentru orice echipament instalat / vandut si pentru orice lucrare de reparatie efectuata asupra unor masini de ridicat. Puteti sa va abonati si la serviciile de mententanta si service, incheind cu specialistii firmei un contract de service / intretinere si revizie periodica.

Asadar, daca vreti sa montati un pod rulant sau sa efectuati o lucrare de intretinere sau reparatie pentru un astfel de echipamepod rulantnt, solutia perfecta o veti gasi numai la firma Axa Service.

Date de contact:

Denumirea firmei: Axa Service;

Numar de telefon: 0216 367 948 sau 0749 217 981.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .