Axa Service – Alegeti podurile rulante potrivite pentru cerintele dumneavoastra!

poduri rulanteSolutiile moderne privind fluxul materialelor, precum podurile rulante, fac posibila optimizarea procesului tehnologic de productie, reduc costurile de depozitare, costurile de transport, termenele de livrare si imbunatatesc conditiile de munca din companiile  de toate dimensiunile – de la ateliere mici la intreprinderi industriale de mari dimensiuni. Echipamentele si componentele pentru manipularea materialelor sunt astfel concepute incat pot fi oferite ca si componente independente dar si ca module ale unor solutii complexe.

Daca va aflati in postura de a avea o hala industriala de productie sau un depozit in care desfasurati diferite activitati, automat aveti nevoie de echipamente care sa va ajute in procesul de transport al diferitelor produse. De cele mai multe ori insa, desi va ajuta foarte mult in activitate, aceste echipamente au si o insemnata parte negativa, in sensul ca ocupa destul de mult spatiu. Din cauza acestui lucru, pe piata au aparut firme capabile sa vina in ajutorul dumneavoastra cu echipamente industriale care sa va usureze munca atunci cand vine vorba de manevrarea sarcinilor. O firma consacrata in domeniu, Axa Service din Bucuresti, comercializeaza poduri rulante la cele mai competitive preturi.

Practic nu exista aplicatie in care podurile rulante sa nu joace un rol important in manipularea incarcaturilor voluminoase, grele sau dificil de manevrat. Utilizarea acestora in varianta sistemelor suspendate clasice pentru manipularea incarcaturilor, ofera principalul avantaj care consta in crearea unui spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu alte dispozitive de manevrare a incarcaturii, podurile rulante pot deservi practic orice loc din cadrul unei zone de lucru bine delimitate, care presupune operatiuni de manipulare, depozitare si asamblare sau pot realiza conexiunea automata intre diferitele faze ale unui proces de fabricatie.

Podurile rulante pe care firma Axa Service vi le pune la dispozitie se impart in doua categorii:

Poduri rulante monogrinda: Sunt dotate cu electropalane cu lant sau cu cablu, in functie de cerintele tehnice de exploatare si au una sau doua viteze de ridicare. Acestea ofera si solutia de variatie continua a vitezei de ridicare. Miscarile de translatie se realizeaza cu variatoare de frecventa asigurand o acceleratie fara socuri in deplasare. Vitezele de translatie ale caruciorului pot fi de pana la 20 m/min, iar ale podului de 40 m/min sau mai mari. Comanda podului se realizeaza cu ajutorul pupitrului de comanda sau al radiocomenzii. Podurile rulante monogrinda se executa pentru deschideri de pana la 28 m. Sarcina utila a podului poate atinge 12,5 t sau mai mult, in functie de deschiderea sa.

Poduri rulante bigrinda: deosebirea dintre acestea si cele amintite anterior consta in faptul ca acestea se executa pentru deschideri de pana la 24 m.

Poduri rulante suspendate monogrinda si bigrinda sunt utilizate ca solutii de transport tridimensional a incarcaturilor pe distante mari. Greutatea proprie redusa si asamblarile suspendate pentru diverse constructii, le permit sa fie utilizate in aplicatii universale. Podurile rulante bigrinda suspendate pot fi utilizate pentru deschideri mai mari decat cele monogrinda, cu aceeasi sarcina nominala. Podurile rulante suspendate pot fi usor deplasate manual, dar pentru sarcini nominale si ecartamente mai mari este recomandat utilizarea dispozitivelor de actionare.

Pe langa comercializarea podurilor rulante, firma Axa Service vine in intampinarea voastra si cu solutii tehnice. Printre serviciile dedicate acestor poduri rulante oferite de Axa Service se numara:

– reparatii poduri rulante

– intretinere poduri rulante

– adaptare radiocomenzi poduri rulante

– contract de montare/demontare poduri rulante

Date de contact:

B-dul Basarabia, Nr. 256,

sector 3, Bucuresti

Telefon: +40 216 367 948+40 216 367 948

              +40 749 217 981

Fax:      +40 318 155 176

Email: office@axaservice.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.