Avocat achizitii publice? Sora & Asociatii, succes in proiecte de achizitii publice

f51d38d94d9f544abac66a95147d7aceDomeniul achizitiilor publice este un domeniu vast, in care sunt rulate sume impresionante de bani. Dat fiind obiectul activitatii si documentatiile eleborate necesare, achizitiile publice necesita stricta supraveghere a unor specialisti, gata sa intervina ori de cate ori legea o cere sau clientul are nevoie. Acestia sunt avocatii de achizitii publice, iar rolul lor este cel de a facilita si superviza tranzactiile dintre doua parti. Fara aportul lor, intreg procesul are de suferit.

Daca ai nevoie de profesionalismul si experienta unui avocat achizitii publice, Sora & Asociatii iti sta la dispozitie.

Sora & Asociatii este un cabinet de avocatura situat in centrul capitalei care ofera clientilor servicii juridice  intr-o gama variata de domenii, in special, in sectorul avocaturii de business.

Echipa Sora & Asociatii are la baza avocati specializati in drept comercial, in frunte cu Radu Sora, avocat si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, si totodata inscris pe lista arbitrilor de la Viena Arbitration Center.

Avocat achizitii publice-Profesionalism in orice situatii

Pentru buna desfasurare a achizitilor publice se impune prezenta unui avocat specializat. Exista detalii pe care doar un profesionist le stie si le poate sesiza. Aportul lui este considerabil.

De ce este necesar un avocat achizitii publice?

Un avocat achizitii publice te poate ajuta prin redactarea si intocmirea ofertelor de participare, in acord cu legislatia in vigoare. Colaborand cu un avocat achizitii publice te bucuri de asistenta permanenta din partea unui expert gata sa intervina, inclusiv, in cazul in care esti nemultumit de anumite acte, decizii si alte aspecte din cadrul licitatiei.

Nu este exclus ca in timpul procesului de achizitii publice (derularea efectiva a contractelor) sa apara probleme de natura legislativa si nu numai. Un avocat achizitii publice intervine ori de cate ori este nevoie, in beneficiul clientului, dar si a legii. Cele mai multe provocari apar acolo unde finantarea contracteor este facuta din fonduri europene

De asemenea, pot sa apara nenumarate situatii care impun modificarea conditiilor avute in vedere initial. Aceste aspecte nu fac nimic altceva decat sa ingreuneze procesul in sine de achizitie, transformandu-l intr-un procedeu costisitor pentru ambele parti implicate.

Un avocat achizitii publice realizeaza o analiza minutioasa a cauzei, identificand toate argumentele ce pot ingreuna procesul de achizitie publica. In plus, un avocat poate identifica  lipsurile din cadrul proiectului si a documentatiei.

Sora & Asociatii-Radu Sora, avocat achizitii publice

Daca ai nevoie de un avocat cu idei inovative si experienta importanta in domenii de business, industrie si administratie publica, Radu Sora si echipa Sora & Asocatii iti ofera accesul la solutii premium, personalizate in functie de fiecare proiect in parte.

Experienta, seriozitatea si competenta in domeniu ne recomanda pentru achizitii publice de la A la Z, indiferent de provocari sau nivel de dificultate. Serviciile noastre respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, avand ca principal scop satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.

Pe scurt, avocatii Sora & Asociatii cunosct in detaliu toate etapele si legile privind acest procesul de achizitii publice.

Informatii suplimentare gasesti pe www.radusora.ro.