Avantajele unui covor PVC omogen

Stiai ca pentru spatiile industriale, scoli si gradinite, spitale si cabinete medicale, dar si pentru birouri si bucatarii, cea mai potrivita alegere atunci cand vine vorba de o pardoseala de calitate este achizitionarea unui covor PVC omogen? Specialistii le mai numesc si pardoseli PVC omogene, si au o serie de proprietati care le fac deosebit de rezistente pentru traficul greu.

Ce este un covor PVC omogen?

 

Avantajele unui covor PVC omogenCovorul PVC omogen mai este denumit si pardoseala PVC omogena si este confectionata dintr-un singur strat de PVC.

Ce este PVC-ul? Acesta este o prescurtare si vine de la policlorura de vinil, fiind unul dintre cele mai utilizate materiale plastice in domeniul pardoselilor calde.

Acest tip de covoare se utilizeaza cu succes in toate locatiile care au nevoie de mentinerea unei igiene corespunzatoare, dar si de izolare termica si fonica cat mai buna. Din aceasta categorie fac parte cladirile publice, mijloacele de transport in comun, depozitele sau salile de fitness.

Avantaje covor PVC omogen

 

Indiferent de forma sau design, PVC-ul este un material greu inflamabil, deosebit de rezistent la intemperii si la substantele chimice, este stabil la factorii corozivi si poate fi tratat si fungic, dar si antibacterian, fiind ideal pentru crese, gradinite, scoli, dar si spitale sau alte institutii care trebuie sa acorde o atentie deosebita igienei.

In aceste conditii, un covor PVC omogen devine si el foarte rezistent la traficul greu, la intemperii si la substantele chimice. Este greu inflamabil si poate fi utilizat cu succes foarte multi ani. Iar pe langa toate acestea, un covor PVC omogen este estetic, designul facandu-l potrivit pentru amenajarea interioara a spatiilor comerciale, inlocuind cu succes pardoselile clasice.

Iar daca te gandesti ca acesta este monoton, afla ca un covor PVC omogen poate fi confectionat in mai multe nuante si modele, astfel incat sa ai de unde alege. Se monteaza si se intretine usor, nu isi modifica nuanta cromatica si nici celelalte proprietati de-a lungul intregii vieti.

Costul de achizitie si intretinere a unui astfel de covor din PVC este accesibil si, pana la urma, banii investiti chiar merita, deoarece beneficiezi numai de avantaje.

De unde pot cumpara un covor PVC omogen?

 

Cand vine vorba de un furnizor serios pentru covoarele din PVC omogene, Malex Concept Design este alegerea potrivita. Aceasta companie iti pune la dispozitie 2 modele de Avantajele unui covor PVC omogen1pardoseli sau covoare din PVC: omogene, cu un singur strat de PVC, si eterogene, cu mai multe straturi de PVC, insa ambele sunt deosebit de flexibile, dar si stabile.

De ce sa apelezi la Malex Concept Design? Deoarece compania are experienta in acest domeniu, experienta ce se masoara in 8 ani plini, timp in care compania a devenit un partener de incredere pentru multi clienti care au apelat la produsele si serviciile sale. Si nu in ultimul rand, deoarece Malex Concept Design este o companie ce are capital integral romanesc si comercializeaza, dar si monteaza pardoseli calde.

Deci, daca ai nevoie de o echipa serioasa care sa-ti monteze covorul PVC omogen proaspat cumparat, Malex Concept Design iti sta mereu la dispozitie cu servicii de calitate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un covor PVC omogen de la Malex Concept Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Malex Concept Design? Pentru detalii, suna la numarul 0726-283.836 si 0729-098.990 sau trimite un e-mail pe adresa alexandru@malexconcept.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro