Avantajele statiilor de clorinare – Eco Avangard!

ee7dffce463c6206020ad7b17082312dCu toate ca 72% din suprafata Terrei este acoperita de apa, studiile realizate de cercetatorii in domeniu au dovedit ca doar 3% din apa existent este apa potabila. In cazul in care aceasta cifra te-a socat, iti aducem la cunostinta un alt fapt: din toata apa potabila existenta pe planeta noastra, mai putin de 1% ne este accesibila, restul fiind captiva in ghetari. Din nefericire, exista sansa ca apa potabila sa fie o sursa limitata; prin urmare, este de datoria noastra sa incercam sa avem cat mai multa grija de rezervele accesibile.

Una dintre solutiile la care putem apela in acest scop este tratarea apei. Prin urmare, astazi iti vom vorbi despre sisteme de tratare a apei potabile, dar si uzate, si anume : statiile de clorinare.

Avantajele utilizarii unei statii de clorinare

–         Protectia antibacteriana a retelei de conducte

–         Eficienta

–         Costuri de exploatare reduse

–         Obtinerea unei ape curate

–         Tratarea apei indiferent de debit, cu acelasi rezultat

–         Distrugrea bacteriilor din apa prin utilizarea hipocloritului de sodium

–         Metoda inovatoare, fiind reprezentata atat prin sisteme automate, cat si sisteme semi-automate

In cazul in care ai nevoie de statii de clorinare, una dintre firmele care iti poate oferi astfel de echipamente este Eco Avangard. Compania noastra iti pune la dispozitie doua tipuri de statii de clorinare, pentru ca tu sa poti alege modelul potrivit necesitatilor tale:

Statii de clorinare cu hipoclorit de sodium

Injectarea solutiei ce asigura protectie antibactriana se va realiza in functie de debitul apei, cu ajutorul unei pompe dozatoare. Cantitatea de substanta injectata va depinde de cantitatea de apa ce trebuie tratata. Un astfel de sistem are ca si componente:

–         Debitmetru cu scopul de a emite impulsuri

–         Pompa dozatoare

–         Furtun aflat sub presiune pentru refulare

–         Lance de aspiratie

–         Furtun pentru absortie

–         Furtun pentru amorsare

–         Sorb si sensor de nivel flotor

–         Valva de injective

–         Recipient pentru stocarea substantei

Statii de clorinare automate cu masurarea concentratiei de clor in apa

Aceasta metoda este una cu adevarat inovatoare, dozarea solutiei fiind realizata in functie de informatiile transmise de catre senzorii de masurare a clorului rezidual. Sistemul are aceleasi componente ca si statia de clorinare prezentata mai sus, insa i-au fost adaugate si unele noi, precum:

–         Panou din PVC

–         Controller

–         Celula masurare clor

–         Display digital, optiuni programare profesionala

–         Sensor de nivel cu scop de protectie al pompei

Compania Eco Avangard iti pune la dispozitie o gama vasta de echipamente si produse pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Pe langa statiile de clorinare apa, compania noastra iti pune la dispozitie si produse ca: rezervoare metalice, rezervoare din polietilena, filtre automate, statii dedurizare, statii de tratare a apei atat cu sursa de suprafata, cat si cu sursa subterana, sterilizatoare UV, statii de epurare industriala, pompe submersibile si multe altele.

Alege statiile de clorinare Eco Avangard pentru un proces cat mai eficient de tratare a apei! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele puse la dispozitie de firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Eco Avangard, date de contact :

Telefon:                                          

0318005442
0731480670
0749817575

Fax:

0350819732

E-mail:

office@ecoavangard.ro
info@ecoavangard.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.